Centre de la Platja: activitats a prop del mar

Centre de la Platja

Adreça

Pg. Marítim Barceloneta, 25-29      La Barceloneta (Ciutat Vella)  08003 Barcelona

Horaris

Fins al 31 de maig, l'horari del Centre de la Platja és de dimarts a diumenge de 10.00 a 14.00 hores.

En horari d'estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre) estarà obert de dimarts a diumenge, de 10.00 a 19.00 hores.

 

Als porxos del passeig Marítim, davant de l’Hospital del Mar, es troba l'equipament d'educació ambiental dedicat al foment del litoral barceloní, que acompanya els banyistes i ofereix una visió de la transformació històrica de la zona i la biodiversitat marina. 

El cel, la sorra, l'aigua i la biodiversitat marina són els protagonistes d'El Centre de la Platja. Un espai d'informació sobre el litoral de Barcelona. T'ofereix un programa d'activitats gratuïtes, servei de préstec gratuït de diaris, llibres i revistes, jocs per jugar a la sorra i material esportiu per als banyistes.

El Centre de la Platja ofereix serveis d'acompanyament als banyistes i activitats especials relacionades amb el cicle de l'aigua per a tots els públics (infants, joves, família, adults i gent gran) i escoles. Et permet participar, de març a setembre, en tallers, contes, visites guiades, rutes per la ciutat, espectacles, tertúlies i jocs. També disposa d'un servei d’informació i consultes sobre el litoral i d'un servei de préstec gratuït de diaris, llibres, revistes, jocs per jugar a la sorra i material esportiu.

El Centre de la Platja està obert de dimarts a diumenge de 10.00 a 19.00 hores en horari d'estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre). De març a maig, l'horari és de dimarts a diumenge de 10.00 a 14.00 hores. El Centre de la Platja romandrà tancat al públic des de l’1 d’octubre fins a l’inici de la temporada de banys 2016.

Activitats

Pel que fa a les activitats individuals, en aquest equipament podràs fer rutes i visites guiades pels entorns del litoral (la platja, la muralla de mar, la llotja de peix, el zoo, el barri de la Barceloneta, el CRAM, l'IMAX, etcètera), i activitats de descoberta de la biodiversitat marina, com ara tallers familiars, projeccions de documentals, entre altres. Les activitats són d'aforament limitat i totes les inscripcions s'atenen segons l'ordre de demanda.

El Centre de la Platja té espais per a exposicions temporals vinculades al litoral barceloní i a la seva evolució històrica i natural. La transformació de la zona costanera mou l'esperit d'aquest equipament d'educació ambiental dedicat al foment del litoral barceloní, la seva riquesa ambiental, l'ecosistema marí i l'ús cívic i sostenible de les platges de la ciutat.

El Centre de la Platja dóna a conèixer les activitats que desenvolupen les entitats, les associacions o els col·lectius vinculats al litoral de Barcelona. Els usuaris poden disposar de la sala de reunions d'El Centre de la Platja per desenvolupar-hi sessions de formació o trobades, i aprofitar els recursos de què disposa: ordinadors, projector, pissarra i Wi-Fi.

Centre de la Platja

Adreça

Pg. Marítim Barceloneta, 25-29      La Barceloneta (Ciutat Vella)  08003 Barcelona

Horaris

Fins al 31 de maig, l'horari del Centre de la Platja és de dimarts a diumenge de 10.00 a 14.00 hores.

En horari d'estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre) estarà obert de dimarts a diumenge, de 10.00 a 19.00 hores.

 

Comparteix aquest contingut