8è Concurs de cartells de la "Festa Major de la Marina" 2018

Torna


Aquest concurs té com a finalitat potenciar la creació artística i incentivar la participació d´artistes professionals i novells, per tal d´aconseguir una col·laboració ciutadana plural i donar difusió a la Festa Major del barri de la Marina.

El disseny que resulti guanyador serà premiat i se´n farà ús amb un cartell i un programa de mà, sense perjudici de realitzar altres elements de difusió.

La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells de qualsevol edat, tenint en compte que en cas de tractar-se d´un o d´una menor d´edat, serà necessari afegir a les dades de l´autor o l´autora (en sobre a part de l´original amb pseudònim), les dades d´un tutor o tutora.
El format dels cartells ha de ser de 22 cm d´ample x 44 cm d´alt i s´ha de presentar en un suport rígid.

Cal incloure les frases "Festa Major de la Marina", "del 22 al 24 de juny de 2018" i el lema "Festa Major de la Marina, bacanals de Barcelona".

Criteri de valoració:
1- Qualitat de l´obra presentada.
2- Originalitat de la creació.
3- Inclusió en el cartell de motius o imatges que puguin associar-se al barri o a la seva història.

El termini de presentació dels cartells és del 18 d'abril al 18 de maig de 2018. Els cartells s´han de presentar a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà situada a la Seu del Districte (c. Creu Coberta, 104). L´horari d´atenció al públic és dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8.30 a 14.30 h i dijous de 8.30 a 19.30 h o a la Unió d´Entitats de la Marina (c/ de la Mare de Déu de Port, 363, local. Parc de Can Sabaté), de dilluns a dijous de 10 a 14 hores.

El cartell que sigui seleccionat com a guanyador de la present edició del concurs serà premiat amb 900 euros bruts.

El veredicte del concurs es farà públic en l´acte de presentació de la Festa Major de la Marina, que tindrà lloc la primera quinzena de juny a la Sala Pepita Casanellas. Les obres no premiades estaran a disposició dels seus autors o autores del 3 al 13 de juliol, a la Unió d´Entitats de la Marina. Un cop finalitzat aquest termini els cartells no es podran recuperar.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Horaris

Unió d'Entitats de la Marina

Adreça:
C Mare de Déu de Port, 363
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Marina de Port
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Unió d'Entitats de la Marina
Quan
Del 18/04/2018 al 18/05/2018.

Telèfon

Informació:
933313842

Comparteix aquest contingut