Novetats de Barcelona Llibres

Un any més, durant el dia de Sant Jordi, l’Ajuntament de Barcelona té una parada de llibres a la plaça de Sant Jaume i és oberta la llibreria de la Sala Ciutat (carrer de la Ciutat, 2). S’hi poden adquirir les darreres novetats, així com títols d’altres anys. Consulta al web de Barcelona Llibres totes les publicacions.

Barcelones

Manuel Vázquez Montalbán

Trenta anys després d’haver-se publicat, ara es pot tornar a gaudir de la crònica sobre Barcelona que va escriure l’autor barceloní.

Barcelona. Fotos prohibide/as

Diversos autors

Es tracta d’una recopilació d’imatges, de més de trenta fotògrafs, políticament incorrectes, irreverents, robades i furtives, fetes a Barcelona.

Maria Aurèlia Capmany. L'època d'una dona

Agustí Pons

Una biografia que permet, en aquesta edició commemorativa, seguir amb més detall els passos de Maria Aurèlia Capmany a través de tots els seus compromisos vitals.

Periodistes, malgrat tot

Jaume Fabre

Aquest llibre és un relat d’un temps en què ser periodista sota el franquisme a Barcelona no era fàcil. De la Guerra Civil a l’aparició de la Llei de premsa (1939-1966).

El Besòs, ponts que uneixen

Juan Linares

Aquest quadern de viatge transcorre al llarg del riu Besòs en el seu tram final. El riu i les seves ribes, així com els ponts que el creuen, marquen el mapa de la ruta.

El corazón de Barcelona. La Salut, el Coll y Vallcarca

Miguel Gallardo

L'il·lustrador Miguel Gallardo s'endinsa en els barris de muntanya de Gràcia i els apropa, amb la seva mirada de dibuixant, en aquest quadern de viatge.

Un regalo para Kushbu

Diversos autors

Aquesta novel·la gràfica mostra la vida de persones reals vingudes de diverses parts del món a la ciutat de Barcelona.

El barri de la Plata

Julià Guillamon

Entre la novel·la i la crònica, revivim el barri de la Plata, situat entre la rambla del Poblenou, el cementiri i les vies del tren.

La primavera pendent. Barcelona, 1818

Ada Castells

Primer títol de la col·lecció “Matar el Monstre”, que comprèn la publicació de set novel·les independents ambientades entre el 1818 i el 2018 a Barcelona.

Les arts aplicades a Barcelona

Francesc Fontbona (edició)

Els diversos tipus d'aplicacions artístiques que es troben a l'arquitectura de Barcelona, des de l'edat antiga, en què es coneixen, fins a l'actualitat.

Economies transformadores de Barcelona

Rubén Suriñach

El llibre identifica les propostes de canvi socioeconòmic més rellevants que coexisteixen a Barcelona i en descriu les relacions.

Atles dels ocells nidificants de Barcelona

Diversos autors

Els ocells que crien en tots els racons de Barcelona, així com informació sobre on són, amb una aproximació plena de rigor científic i voluntat de servei.

Comparteix aquest contingut