Treball i empresa

“Bona feina, Barcelona”

Programa per incentivar l’ocupació de persones a l’atur amb ajuts a les empreses per cada contracte nou de més de 1.000 euros al mes i un any de durada.

Noia que es dirigeix a l'espai Porta22 per buscar feina

Barcelona Treball

Recursos per a la recerca de feina i el desenvolupament professional.

Una noia seu a les escales d'una plaça

Feina per a joves

Si ets jove i et vols incorporar al mercat laboral, informa’t dels serveis de formació, emprenedoria i recerca de feina que t’ofereix Barcelona Activa.

Mobile World Congress

Barcelona acull entre el 26 de febrer i l'1 de març el Mobile World Congress, l’esdeveniment internacional de referència de telefonia mòbil.  Una trobada on professionals, empreses i especialistes posaran en comú els últims avenços del sector.

Pla de xoc contra l'atur

Barcelona Activa posa en marxa un pla de xoc contra l’atur de llarga durada amb un pla de formació personalitzat, més de seixanta cursos i un assessor per trobar feina. Informa-te’n.

Dos homes conversant a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa

Oficina d'atenció a les empreses

L’OAE assessora empreses locals i internacionals. Informa’t de com participar en els programes de creixement empresarial i les activitats de formació i networking que s’hi organitzen. 

Dues dones treballant amb els seus ordinadors

Suport a dones emprenedores

L’Escola de Dones Emprenedores ajuda el teu projecte d’empresa amb formació i assessorament. Informa-te’n.

Un grup de persones que treballen en una nau industrial munten caixes de cartró.

Economia social i solidària

L'Ajuntament fomenta i impulsa l'Economia Social i Solidària amb recursos com formació, acompanyament, ajuts econòmics, contractació pública responsable o cessió d'espais i material, entre altres. Informa-te'n!

Espai amb formació dedicada a Internet i el món digital

Antenes Cibernàrium

Programa d’alfabetització digital a les biblioteques per reduir la fractura digital a Barcelona.

Incubadores d’empreses

Barcelona Activa facilita infraestructures i serveis per a la instal·lació d'empreses de nova creació, entitats i emprenedors.

Activitats del programa “Treball als barris”

Treball als barris

Programa d’activitats i assessorament per trobar feina a diferents barris que s’emmarca en una estratègia de desenvolupament econòmic de proximitat.

Una dona rep assessorament personalitzat en una oficina de Barcelona Activa

30 plus

Programa especialment adreçat a persones d'entre 30 i 45 anys, per facilitar la seva contractació a través d'un servei de definició de perfils professionals i intermediació, un pla formatiu i incentius per a les empreses.

Joves en una reunió

'Coaching' laboral per a joves

Si tens entre 16 i 35 anys i necessites ajuda per definir el teu projecte professional o de cerca de feina, pots inscriure't a una sessió de coaching a Barcelona Treball Joves, i un coach expert en orientació laboral resoldrà els teus dubtes.

Cursos en línia del Cibernàrium

El Cibernàrium t’ofereix més de noranta activitats en línia per formar-te en el món de les TIC al teu ritme. Consulta els cursos disponibles. 

Persones participant en unes jornades del programa celebrades al Born Centre Cultural

Programa Làbora

El programa Làbora, liderat per l’Ajuntament amb la col·laboració d’entitats socials i el teixit empresarial de Barcelona, fomenta l’ocupació de les persones en risc d’exclusió.

 

Economia col·laborativa

​Barcelona Activa posa en marxa un servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per acompanyar i ajudar a tirar endavant projectes d'economia social i solidària.

Empresa-Ocupació

Si busques feina, registra’t a la plataforma Empresa-Ocupació de Barcelona Activa. Rebràs les ofertes de feina que s’ajustin al teu perfil.

1/1

Cerques feina?

Estàs buscant feina? Has de preparar una entrevista? Vols millorar el currículum? L’equip de Barcelona Activa està a la teva disposició per donar resposta als teus dubtes professionals.

Cerca i identifica aquelles sortides professionals que millor s’adeqüen al teu perfil i accedeix a les ofertes de feina actualitzades en temps real de les principals borses d’ocupació.

Identifica les fases d’un procés de selecció i aprofita les eines i recursos que Barcelona Treball posa al teu abast per preparar-te i superar-lo amb èxit.

Consulta la informació sobre els tràmits relacionats amb la prestació d’atur i el subsidi a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que disposa d’una xarxa d’oficines i punts d’autoservei. Informa't, també, de com demanar cita prèvia i dels recursos per a persones amb dificultats d'integració laboral.

Ets jove i busques feina? Vols muntar un negoci? Coneix els serveis d’assessorament que t’ofereixen suport i orientació gratuïta. També hi trobaràs informació si vols estudiar o treballar a l’estranger.

Dona assessorant una persona per cercar feina
Panoràmica de l'espai de recerca de feina de Barcelona Activa
Classe de formació a persones aturades
Home entrant a l'oficina de l'atur mentre dos joves miren la documentació
Home jove al costat d'un tauler d'anuncis de feina llegint una oferta de treball
1/1

Vols emprendre?

Vols engegar el teu projecte? Aprofita els recursos de Barcelona Activa i Catalunya Emprèn, que et permetran conèixer els programes, les activitats i els serveis disponibles per passar de la idea a l’empresa.

Fes estudis de mercat, amb dades de l’activitat econòmica i demogràfica. A partir de l’informe, podràs dissenyar una consulta a mida de les teves necessitats i obtenir un document personalitzat.

Si tens una empresa amb menys de cinc anys de vida, ets un inversor o tens un programa de suport a la creació i creixement de start-ups, suma’t a la plataforma Barcelona Startup Map i crea sinergies amb altres empreses del teu sector.

El Programa Idees Madures de Barcelona Activa ofereix recursos a les persones emprenedores majors de 45 anys per convertir una idea de negoci en una empresa. Entre d’altres, el programa ofereix eines per a l’elaboració d’un pla d’empresa, tutories i assessoria per a la recerca de finançament.

Iniciatives, tant públiques com privades i mixtes, per impulsar el creixement, la viabilitat i la consolidació de projectes d'economia social i cooperativa com a models empresarials alternatius i estratègics.

Home fent una consulta per iniciar un projecte laboral a Barcelona Activa
Taules d'atenció a empresaris i empresàries i a persones emprenedores
Dos homes asseguts davant del mapa de Barcelona Emprenedora
Dos persones parlant dretes en una oficina
Expositors i visitants d’una fira de projectes d’economia social
1/1

Formació contínua

Connecta’t al programa de capacitació i divulgació tecnològica tant si ets un professional com una empresa. Hi trobaràs activitats d'iniciació a Internet i eines per desenvolupar les teves competències tecnològiques i la teva capacitació professional.

Entra al Consorci i informa’t de la formació contínua que es desenvolupa a Catalunya. T’ajudarà a adaptar-te a la societat del coneixement, capacitar-te professionalment i aconseguir formar-te al llarg de tota la teva vida.

Espai amb formació dedicada a Internet i el món digital
Jove assistent a un curs de formació en una classe de l'aula d'informàtica
1/1

Tens un negoci?

Consulta l’Oficina d’Atenció a les Empreses per trobar tota la informació d’interès per el teu negoci, rebre assessorament, dur a terme tràmits i participar en programes de formació. També hi trobaràs informació sobre programes d’ajut per a la contractació de persones més grans de 40 anys en situació d’atur de llarga durada.

Exportes? Vols internacionalitzar el teu negoci? ACCIÓ i Barcelona Activa posen a la teva disposició els recursos necessaris per impulsar la teva activitat internacional en qualsevol de les seves fases.

Participes de l’activitat econòmica de Barcelona? Estàs interessat a crear ocupació, promoure la inversió o atreure talent? Aprofita els recursos de Barcelona Negocis i informa’t sobre les oportunitats que t’ofereixen els sectors estratègics de la ciutat.

Diverses persones fent ús de l'Oficina d'Atenció a les Empreses
Port de càrrega i descàrrega de mercaderies de la Zona Franca
Investigadores treballant en mostres de laboratori

També et pot interessar...

Blogoteca Treball CA

La Blogoteca

Vols saber què més hi ha a la xarxa? T’oferim un recull de webs i blogs per aprofitar al màxim la teva ciutat.

Coòpolis

Ateneu cooperatiu de Barcelona que fomenta i promociona l'economia social i solidària a la ciutat.

Cowocat

Associació sense ànims de lucre que reuneix els espais de Coworking presents a Catalunya.

Xarxa Emprèn

Xarxa d'entitats publicoprivada que ofereix informació, assessorament, formació i suport a les persones que volen crear una empresa a Catalunya.

Femarec

Entitat que treballa per la integració social i laboral de les persones en risc d'exclusió social.

Miniops

Cursos en línia pràctics, oberts a tothom, i de temàtiques actuals relacionades amb l'ús de les tecnologies.

ARACOOP

Programa d'acompanyament a la creació, la consolidació, el creixement i la internacionalització d’empreses d’economia social.

Cv maker

Models diferents de plantilles per crear el teu currículum o adaptar-lo als nous temps. (ES)

Mi cv

Crea el teu CV en línia i aprèn a distribuir-lo a les xarxes socials adients. També ho pots fer amb el teu videocurrículum. (ES)

Món cat

Eina de suport i informació per treballar a l'estranger.

Biz barcelona

Acte per donar suport a la creació, el creixement i la internacionalització d'empreses.

Sinèrgics

Co-working municipal per a professionals compromesos amb la comunitat de Baró de Viver.

Club de Feina Poblenou

Veïns del Poblenou han fundat una associació per ajudar els seus conciutadans a trobar feina. (ES)

No me paro

Coneix les ajudes que ofereix la Unió Europea als empresaris. (ES)

E-empresarias

Assessorament professional en línia per a empresàries amb tota la documentació necessària a l'abast. (ES)

Fira barcelona

Les fires de Barcelona explicades pels seus protagonistes.

Pimec

La informació necessària sobre les petites i mitjanes empreses.

Cambra de comerç

Institució que promou l'activitat econòmica i empresarial defensant els interessos de les empreses.

Cambres de catalunya

Coneix totes les cambres de comerç situades a Catalunya.

Foment del treball

L'actualitat econòmica per a l'empresariat i per a persones emprenedores.

Eixos

Espai d'orientació per muntar un negoci segons la zona.

Barcelonès Jove

Informació sobre ofertes de feina, assessorament sobre ocupació, emprenedoria, drets laborals, mobilitat o formació perquè els joves puguin accedir al món laboral.

Superyuppies

Assessorament i consells per persones emprenedores. (ES)

Comparteix aquest contingut