Adolescents i joves

Dues noies mirant una exposició

Cultura i oci

A Barcelona es desenvolupa una intensa agenda cultural que inclou esdeveniments, cicles i festivals de totes les disciplines artístiques: teatre, dansa, música, cinema, arts plàstiques, literatura, entre d’altres. Informa’t dels descomptes i les promocions que tens al teu abast i viu al màxim l’oferta cultural i lúdica de la ciutat!

Cultura i oci. Joves

Treball

Cerques feina? Tens clars els passos que cal fer per iniciar la recerca de feina? Participa en les activitats de Barcelona Treball Joves i podràs millorar el teu perfil professional, així com aprofitar els recursos i les oportunitats que tens a la teva ciutat per treballar.

Grup de noies a la muntanya

Salut i sexualitat

Informa’t dels centres on t’orientaran i t’ajudaran de manera confidencial en àmbits com ara la sexualitat, el VIH i la sida, la violència masclista, la salut mental i les drogues, entre altres. Si tens dubtes, deixa’t assessorar per persones expertes que et donaran suport.

Voluntaris i voluntàries en una reunió

Participació, associacionisme i voluntariat

Vols col·laborar en projectes solidaris? Consulta les entitats en què pots fer un voluntariat i millora el teu entorn. Fes-te membre d’una associació juvenil i participa en projectes socials, ambientals i culturals.

Parella amb una motxilla a punt d'arribar a una estació de tren

Estades a l'estranger

Vols marxar a l'estranger a estudiar, treballar o fer un voluntariat? Alguns punts d’informació juvenil de Barcelona (PIJ) t’ofereixen eines, recursos i assessorament per dur a terme el teu projecte de mobilitat, i t'ajudaran a emprendre amb força aquest apassionant viatge.

Estades a l’estranger. Joves

Noia llegint un díptic en un punt d'informació juvenil

Informació jove

Coneix els serveis d'informació per a joves i adolescents disponibles als equipaments municipals on t'orienten, t'assessoren i t'ajuden a resoldre dubtes sobre allò que més t'interessa: habitatge, treball, formació, salut, sexe, gestió d'emocions o resolució de conflictes, entre d'altres.

Grup de nens i nenes i joves corrent

Casals i espais

Espais de trobada que t’ofereixen suport en les teves inquietuds i et permeten relacionar-te amb altres joves del teu barri. A més, als casals i espais disposes d’un programa d'activitats que et permet gaudir de concerts, tallers, actuacions, exposicions, entre d’altres.

Grup de noies patinant i fent una coreografia

Esports

Descobreix l’oferta formativa per treballar en aquest àmbit: graus i màsters, FP i centres esportius. I també les oportunitats que t'ofereix Barcelona per practicar esport o unir-te a una agrupació esportiva.

També et pot interessar...

Adolescents

La Blogoteca

Vols saber què més hi ha a la xarxa? T’oferim un recull de webs i blogs per aprofitar al màxim la teva ciutat.

Sortim BCN

Aquest web ofereix informació i eines útils perquè la experiència de sortir per la nit segui el més completa i gratificant possible .

Apropa cultura

És un programa d’inclusió i s’adreça a entitats socials que treballen amb persones en situació de risc d’exclusió social.

Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)

Plataforma que coordina i representa les principals entitats juvenils de la ciutat.

Adolescents

Espai per a les notícies de famosos, consells per resoldre dubtes, entre d'altres.

El pep

Coneix els efectes que tenen el tabac, l'alcohol i les drogues en el teu cos.

Barcelonesjove

Informació sobre ofertes de treball i beques aquí i a l'estranger, i tota l'actualitat per als joves.

Casals de joves

Coneix les activitats que fan els casals per a joves a la ciutat.

Cnjc

Entitat que treballa pels interessos dels joves.

ASSIR Barcelona

Informació sobre els serveis dels punts d'atenció a la salut sexual i reproductiva i temes com la maternitat, l'anticoncepció o el gènere.

CJAS

El Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat ofereix atenció als adolescents i joves perquè visquin la sexualitat d'una manera positiva i responsable.

Comparteix aquest contingut