Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll: Taller: 'Matinal Sonora'

Back

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor dels paisatges sonors com un dels patrimonis immaterials de la ciutat en una matinal molt sonora:

_ Txac-txac, piu-piu, coac-coac o mec-mec? (de 9 a 11 h)

Quins sons ens envolten en el nostre dia a dia? A la ciutat hi predominen els sons o els sorolls? Tot passejant ens farem conscients dels paisatges sonors que ens envolten i els enregistrarem amb equips professionals. Aprendrem a reconèixer diferents espècies d´ocells a partir dels seus cants.

A càrrec d´Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos.

_Creem un mapa sonor (d'11.30 a 13.30 h)

Amb la col·laboració d´experts, editarem i pujarem els nostres enregistraments a internet per crear entre tots un mapa sonor.

A càrrec d´Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos. Amb la col·laboració del Mapa Barcelona + Sostenible. Inclourà un petit esmorzar.

La inscripció a aquesta activitat implica l'assistència a les dues sessions: Txac-txac, piu-piu, coac-coac o mec-mec? i CCreem un mapa sonor.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Centre d'Educació Ambiental La Fàbrica del Sol.
Centre col·laborador de:
Phonos Fundació Privada.
Where
Parc de la Ciutadella
When
25/04/2018

Phone number

Phone:
010

Share this content