Construint nous models de masculinitat

Amb "Canviem-ho" es promouen processos de consciència i aprenentatge de maneres de ser home més flexibles, saludables, respectuoses i igualitàries.

17/07/2017 14:39h

Redacció

Als vídeos explicatius es descriuen les principals característiques del programa que, a través d’accions formatives i de sensibilització, treballa per la construcció de masculinitats allunyades del model patriarcal vinculat amb la violència i la dominació.

Treballar el gènere des d’aquesta perspectiva és beneficiós tant per a les dones i els infants com per als homes, que troben espais i dinàmiques per parlar de la construcció de la pròpia identitat i de la relació amb el cos.

“Canviem-ho” també ofereix eines per detectar i tractar les violències, i promou paternitats responsables i actives que fomentin la incorporació dels homes al món reproductiu.

“Canviem-ho” es desenvolupa en el marc del Servei d’Atenció a Homes (SAH), una de les primeres polítiques públiques de gènere dirigida als homes, no només a Catalunya sinó també a la resta d’Espanya.

Etiquetes associades a la notícia