Com controlar i reduir el consum energètic

13/03/2017 17:51h

Redacció

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Consumidor, el 15 de març, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha organitzat per a la ciutadania dos tallers informatius per ajudar a controlar i reduir el consum energètic. El primer taller, “Desmuntant les factures de gas i electricitat” (dimecres, a les 12.00 hores), i el segon, “Funcionament i impacte dels comptadors electrònics” (dijous, a les 16.00 hores), tindran lloc a la seu de l’OMIC, a la ronda de Sant Pau.

A la primera sessió es presentaran recomanacions i consells per controlar i reduir el consum energètic de les llars i conèixer en detall les factures de gas i electricitat i s’informarà sobre les diferents opcions que tenen els consumidors a l’hora d’escollir les companyies subministradores d’energia. També es resoldran els dubtes més freqüents i s’explicarà com optimitzar els contractes de servei a fi d’estalviar en la despesa final. La segona sessió se centrarà en el funcionament dels comptadors intel·ligents.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya “Carrega’t d’energia”, organitzada per la Fàbrica del Sol, que inclou un cicle de xerrades i tallers pràctics que es presenten durant els mesos de març, abril, maig i juny en diferents equipaments de la ciutat. La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d’educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d’energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Més informació