El carrer d'Oristà, a Nou Barris, estrena imatge

05/03/2017 11:51h

Redacció

Després de vuit mesos d’obres, el carrer d’Oristà estrena una nova imatge amb més espai i prioritat per als vianants i una mobilitat més fàcil per al veïnat. La reforma respon a una demanda de fa anys i és una de les primeres inversions que s’han prioritzat al Districte de Nou Barris.

La reurbanització al carrer d’Oristà, al districte de Nou Barris, té com a objectiu millorar les condicions i la qualitat de vida a l’espai públic i facilitar-hi la mobilitat. En aquest sentit, la nova secció del carrer té una vorera més ampla, de 2,2 metres, cosa que permet millorar-hi l’accessibilitat dels vianants.

Les actuacions també inclouen un cordó d’aparcament i un carril de circulació. A més, s’ha configurat un espai de rotonda al final del carrer perquè que els vehicles puguin girar amb facilitat i s’ha dotat tot el carrer d’un sistema de materials i acabats d’alta qualitat per transformar el caràcter de la via.

La reforma ha durat un total de vuit mesos i ha tingut un pressupost de 879.000 euros. La renovació s’ha dut a terme en un espai de 2.136,58 metres quadrats. Els treballs han inclòs els enderrocs previs, la nova pavimentació, la nova xarxa de drenatge, l’enjardinament, l’arbrat, el nou enllumenat amb tecnologia led, el mobiliari urbà i la senyalització.

Amb aquesta actuació es dóna resposta a una demanda que feien des de fa molts anys els veïns del barri de Vallbona. Per això, ha estat una de les primeres inversions que el Districte va prioritzar al començament del mandat.