Es renoven les principals zones verdes de Nou Barris

Els parcs Central i de la Guineueta es reformen per fer-los més accessibles i sostenibles. Les actuacions estan pensades perquè els veïns i veïnes del districte puguin gaudir d’un espai públic segur i de qualitat i es duran a terme des d'ara i fins la primavera de 2018.

31/08/2017 13:46h

Redacció

Tal com ha destacat la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, “l’objectiu principal d’aquestes reformes és fer que els parcs esdevinguin espais vertebradors de la vida social i veïnal dels nostres barris”. Les reformes també estan pensades per millorar la percepció de seguretat, d’acord amb les polítiques d’urbanisme de gènere impulsades.

Al parc Central s’instal·larà una nova lluminària de tecnologia LED per aconseguir un estalvi energètic d’un 70% i millorar la sensació lumínica i de seguretat a tot el parc, especialment a les zones de pas. Les obres ja han començat i està previst que acabin el mes de desembre.

Al parc de la Guineueta, es crearan nous accessos, es retiraran tancaments perimetrals i es renovarà el paviment, els elements vegetals, la xarxa de reg i l’àrea d’esbarjo per a gossos. En aquest cas, les obres començaran a finals de novembre i acabaran vuit mesos més tard.