L’Associa’t a la Festa 2017 comença a recollir propostes d’activitats

30/03/2017 11:10h

Redacció

L’Associa’t a la Festa, que ha agafat el relleu a la Mostra d’Associacions de Barcelona i que enguany se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de setembre, aprofita les Festes de la Mercè per concentrar durant uns dies l’energia associativa barcelonina en un punt neuràlgic de la ciutat, la plaça de Catalunya. Fins al 30 d’abril les entitats interessades a desenvolupar activitats en aquest espai poden fer arribar les seves propostes a través dels formularis que trobaran en aquesta pàgina web.

Les activitats, autogestionades per les entitats i els col·lectius participants, s’adaptaran al marc espacial i festiu dels tres dies, i per això es prioritzaran les propostes (tallers, jocs, actuacions, gimcanes, accions d’animació, etc.) que tinguin un caràcter al més lúdic, festiu i participatiu possible. Es descarten, per tant, formats com les xerrades, les conferències, els estands i les exposicions, entre altres.

L’Associat a la Festa vol ser un punt de trobada que visibilitzi la pluralitat dels projectes associatius que transformen l’energia ciutadana en eines de progrés social al servei del bé comú. L’espai també està interessat especialment a incorporar propostes d’activitats que fomentin els valors socials, comunitaris, solidaris, participatius i cooperatius. Per aquesta raó, s’anima les entitats a presentar propostes en xarxa, coordinades o no amb altres entitats.

(Fotos cedides per Pere Virgili i Robert Ramos.)