L’Avió del Tibidabo marxa de l'Aeroport del parc per renovar-se

31/01/2017 12:53h

Redacció

L’Avió del Tibidabo és una de les atraccions més emblemàtiques del parc. Després de recórrer milions de quilòmetres durant 88 anys d’història, l’Avió del Tibidabo deixa per primer cop l’hangar del parc d’atraccions.

Aprofitant que el parc està tancat i que s’hi estan realitzant les tasques de posada a punt per a la nova temporada, una grua de grans dimensions ha despenjat l’avió per desmuntar-ne les ales i els alerons de la cua i portar-lo a la nau de treball on se’l repararà. En concret, se’n renovarà el fusellatge, la decoració de l’interior i la pintura de l’estructura metàl·lica, i també s’actualitzarà la tematització del seu entorn perquè pujar en aquest avió sigui un viatge al passat històric de l’aparell.

El tinent d’alcaldia i president de Barcelona Serveis Municipals, Jaume Collboni, ha assistit a la retirada de l’avió del Tibidabo i ha manifestat: “L’Avió és un símbol de la ciutat, i després de donar vint cops la volta al món durant més de vuitanta anys d’història, se’n renovarà la imatge i el disseny.”

A l’acte també ha assistit la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz. L’emblema del parc i icona del perfil de la muntanya del Tibidabo serà rehabilitat per tornar aquesta temporada amb una imatge renovada.

Notícies relacionades