Llibre de condol per a les víctimes de l'atemptat

Fins divendres, 25 d'agost, s'ha establert un espai amb un llibre de condol perquè tota la ciutadania pugui passar a signar-lo com a mostra de condol pels atemptats de la Rambla i de Cambrils.

22/08/2017 12:55h

Redacció

L’Ajuntament resta obert a tota la ciutadania des de dissabte, 19 d’agost, fins al divendres, 25, de 10.00 a 20.00 hores. El llibre havia d’estar obert a la ciutadania en un principi només dissabte i diumenge, però davant de la gran afluència de persones que s’hi han acostat, s’ha decidit habilitar un espai permanent durant tota la setmana per facilitar que tothom pugui venir a expressar els seus sentiments.

Durant els dos primers dies que el Llibre de Condol ha estat obert al Saló de Cent de l’Ajuntament, han passat a signar-lo més de 7.700 persones. Per a qui no pugui apropar-se a l’Ajuntament, s’ha obert també un llibre digital per fer-hi arribar els missatges de condol.

Enllaç del Llibre de Condol digital: http://barcelona.cat/llibredecondol

Podeu accedir també a través dels enllaços en els diferents idiomes: barcelona.cat/librodecondolencias, barcelona.cat/bookofcondolences i barcelona.cat/livredescondolences.

Notícies Relacionades