Més funcionalitats a les apps d'aparcament

Barcelona de Serveis Municipals, SA (BSM) publica noves actualitzacions de les seves aplicacions d'aparcament, ApparkB i AreaDUM, que incorporen millores com ara una nova eina que permet a l'usuari visualitzar, en el seu mòbil i de forma immediata, la disponibilitat de places d’aparcament a la zona on es dirigeix. Les noves versions també incorporen un nou sistema de missatgeria automàtica que permetrà fer notificacions sobre possibles incidències del servei.

19/07/2017 17:56h

Redacció

D’aquesta manera els usuaris podran estar informats en temps real de l’ús de l’aparcament en zones regulades o rebre alertes de possibles restriccions o modificacions de taxes per episodis ambientals de contaminació. En l’aplicació ApparkB, que permet pagar el temps exacte que s’utilitza l’aparcament, també s’hi incorporen versions en anglès i francès, que se sumen a les ja existents en català i castellà. ApparkB, disponible tant per a Android com per a iOS es va llançar el 2013 i ja ha tingut més de 254.000 descàrregues.

AreaDUM, l’aplicació per a la gestió intel·ligent de les prop de 8.500 places d’estacionament a les zones de distribució urbana de mercaderies (DUM), incorpora les mateixes millores aplicades a l’ApparkB, excepte les versions en anglès i francès. Des de la seva posada en marxa, l’any 2015, ja s’han superat les 113.000 descàrregues registrades d’aquesta aplicació i s’han emès gairebé 15 milions de tiquets digitals d’estacionament.

Notícies Relacionades