Nou equipament per als adolescents i joves d'Hostafrancs

El nou espai de barri 12@16 estarà en funcionament l’any vinent i disposarà d’un estudi de gravació, sales taller i de trobada i zones d’esbarjo i d’estudi, amb taules i ordinadors per fer-hi els deures. Els 200 metres quadrats de l’equipament, adreçat a joves de 12 a 16 anys, s’han plantejat com a espai permanent de relació que afavoreixi la cohesió i la dinamització del barri.

28/05/2017 10:30h

Redacció

Per definir els usos de 12@16 s’han aprofitat les diferents aportacions fetes en els espais de debat durant el procés de definició del Pla d’actuació del districte a l’inici del mandat. Una de les demandes recurrents en aquests debats era la creació d’espais propis per a joves, el 20% de la població del barri d’Hostafrancs, segons el cens municipal.

La necessitat d’un equipament d’aquestes característiques ve de lluny, i a partir d’ara es posarà a disposició dels joves un espai arrelat al territori orientat al seu desenvolupament personal. La programació d’activitats promourà els valors de la tolerància, el civisme, la solidaritat, el respecte i la no-violència.