Pacificació de l'entorn de la Sagrada Família

A partir de dimecres, 23 de novembre, i mentre duri la Fira de Nadal de la Sagrada Família, el carrer de Sardenya entre Provença i Mallorca queda tallat al trànsit. La mesura pretén garantir la comoditat i la seguretat dels vianants en una època en què coincideixen els visitants de la basílica i els de la fira.

23/11/2017 12:15h

Redacció

La Fira de Nadal de la Sagrada Família, el mercat nadalenc de més tradició de l’Eixample, se celebra entre el 25 de novembre i el 23 de desembre. Com cada any s’instal·la a la plaça de la Sagrada Família, a tocar del temple, on l’augment d’afluència de persones provoca una congestió de l’espai i l’ocupació de la calçada.

La conversió provisional en zona de vianants del tram del carrer de Sardenya entre Provença i Mallorca, on hi ha l’accés principal al temple i part de les parades del mercat nadalenc, facilitarà que els veïns i les veïnes puguin gaudir del carrer i evitarà riscos en la seguretat viària.

El tall del trànsit es fa amb jardineres i elements de mobiliari urbà. A més, implica l’adaptació del recorregut del bus turístic i el desplaçament de dues parades al carrer de Nàpols.

Noves actuacions abans que acabi l’any

A la iniciativa, que s’inclou en les mesures aprovades en el grup específic de la Junta Local de Seguretat de Barcelona creat després dels atemptats del mes d’agost, se sumaran altres actuacions abans que acabi l’any. Concretament, es tallaran al trànsit de manera definitiva el carrer de la Marina, entre València i Provença, i el carrer de Provença, entre Marina i Sardenya. Els veïns podran accedir als seus aparcaments i es permetrà el pas als vehicles d’emergències.

Etiquetes associades a la notícia