Parcs i Jardins amplia l'equip per a una millor gestió del verd urbà

Un total de 33 nous treballadors i treballadores s’han incorporat a l’Institut Municipal de Parcs i Jardins amb l’objectiu de garantir un bon servei i avançar en la naturalització de l’espai públic.

08/11/2017 23:05h

Redacció

La natura urbana afavoreix la sostenibilitat de la ciutat, l’equilibri de l’ecosistema i el benestar dels veïns i de les veïnes. La protecció del verd urbà, a més, facilita l’habitabilitat d’ocells i altres espècies que ajuden a controlar les plagues en benefici d’una ciutat més saludable per a les persones.

Un total de 101 auxiliars de jardineria en quatre anys

Per garantir una gestió i ampliació de qualitat de l’espai verd urbà i conservar la biodiversitat urbana, l’Institut Municipal de Parcs i Jardins incorporarà 101 auxiliars de jardineria abans que acabi el 2019.

A les 24 places d’oferta pública d’auxiliars de jardineria que es van oferir aquest 2017 en la primera convocatòria en nou anys, se sumen ara un total de 33 treballadors i treballadores de la borsa de treball que va derivar d’aquell procés de selecció, i que han començat avui en una jornada d’acollida i formació. A més, properament s’aprovarà l’oferta de 41 places de diferents categories.

La incorporació de treballadors respon també a l’objectiu d’incrementar la plantilla estructural per avançar en la municipalització de serveis essencials i aturar la reducció de treballadors dels últims anys, i s’emmarca en el Pla de recursos humans 2015-2019 de l’Ajuntament.

Parcs i Jardins, gestor del patrimoni natural de la ciutat

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins treballa, amb criteris de sostenibilitat i de respecte pel medi ambient, la gestió i el manteniment integral de l’espai verd de la ciutat. Un patrimoni natural format per 89 parcs, 940 hectàrees de verd urbà, 314.000 arbres i 4.584 jardineres, a més de 870 àrees de jocs infantils i 106 àrees per a gossos.

Més informació