S'acceleren els tràmits per a una nova Escola La Maquinista

La redacció del projecte executiu per a la construcció de l’Escola La Maquinista, al districte de Sant Andreu, passarà a ser responsabilitat municipal. Així ho ha acordat el consell de direcció del Consorci d’Educació de Barcelona amb l’objectiu d’accelerar el procés per deixar enrere els barracons actuals.

27/06/2017 17:36h

Redacció

L’acord anterior establia que la contractació i la gestió de la redacció del projecte aniria a càrrec de la Generalitat, concretament a través d’Infraestructures.cat. La nova decisió, presa des del Consorci d’Educació de Barcelona, manté l’empresa pública com a encarregada de la direcció de l’obra i la construcció un cop el projecte estigui aprovat, però estableix l’Ajuntament com a entitat responsable de la redacció i preparació del projecte executiu.

La decisió s’ha pres mentre culminen els tràmits urbanístics d’ocupació directa iniciats el mes de març per poder disposar, en un termini de deu mesos, dels terrenys del carrer de Ferran Junoy, on es preveu que es construeixi la nova escola.

El centre escolar està actualment habilitat en barracons i tant el veïnat del barri com el col·lectiu de pares i mares fa nou anys que reivindiquen la construcció de l’edifici. L’escola té actualment dinou grups escolars, des de P3 fins a sisè de primària, i tots estan complets.

Més informació

Notícies Relacionades