Sense Tramvia Blau per obres

26/08/2016 17:20h

Redacció

Des de dilluns, 29 d’agost, fins al divendres 9 de setembre, ambdós inclosos, el Tramvia Blau estarà fora de servei. Les obres de soterrament d’una línia de baixa tensió a l’avinguda del Tibidabo impediran temporalment que les vies es puguin utilitzar. El trànsit rodat podrà continuar circulant per la zona.

Per reduir les molèsties, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en marxa la línia 195 d’autobús entre la plaça de John F. Kennedy i el peu del funicular, que funcionarà amb el mateix horari i el mateix recorregut que els del Tramvia Blau, de 10.00 a 19.30 hores cada dia. La línia 196, amb freqüències de 12-13 minuts, també realitza una part del trajecte per l’avinguda del Tibidabo i pot servir d’alternativa.

Les obres faran que el Tramvia Blau acabi la temporada d’estiu de manera anticipada. Quan es reprengui el servei, el 10 de setembre, només circularà els dissabtes, diumenges i festius, de 10.00 a 19.30 hores.

El Tramvia Blau és l’únic supervivent de l’antiga xarxa de tramvies de Barcelona. Fa un recorregut de 1.276 metres des de l’inici de l’avinguda del Tibidabo fins a la plaça del Doctor Andreu, en què salva un desnivell de 93 metres.

Més informació