100% Estiu
100% Estiu

100% estiu

Un estiu total

Barcelona presenta una campanya de vacances d’estiu per a infants, adolescents i joves equitativa, inclusiva i variada, amb una programació extraordinària d’activitats i d’equipaments oberts.

Més activitats, més recursos i més espais

Sumem esforços i accions i obrim també a l’agost per a un estiu total.

 • 361000 places

  per a activitats d'estiu

 • 7.2 milions d'euros

  en activitats i ajuts econòmics

 • 38 equipaments municipals

  oberts a l'agost: biblioteques, centres cívics i patis escolars

T'estiu molt: activitats de vacances d'estiu per a infants i adolescents

100% t'estiu molt

Més d’un miler d’activitats de l’educació en el lleure, socioculturals, esportives i adaptades

La campanya de vacances d’estiu “T’estiu molt” és un programa municipal que cada any ofereix activitats de lleure, temàtiques i esportives perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances. Enguany amb més de mil activitats i més de 350.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats.

100% Estiu. T'estiu molt
 • Infants i adolescents d’1 a 17 anys

  Bressols d’estiu, casals, colònies, campaments, rutes i estades culturals fora de Catalunya. La majoria de les modalitats inclouen l’estada completa (allotjament i àpats).

 • Infants i adolescents de 3 a 17 anys

  Campus Olímpia, casals, rutes i estades esportives. Moltes de les activitats ofereixen la possibilitat d’incloure els àpats i servei d’acollida.

 • Adolescents de 12 a 17 anys

  Tallers temàtics on els i les adolescents practiquen i aprenen diferents disciplines com la dansa, el teatre, la pintura, la fotografia o la música.

 • Infants, adolescents i joves de fins a 21 anys

  Activitats de lleure, esportives i socioculturals adaptades adreçades a infants, adolescents i joves amb discapacitat, que es fan en grups específics. Ofereixen servei opcional d’acollida, àpats i estada completa.

Activitats extraordinàries

100% estiu extraordinari

Aquest any amb noves activitats!

Programació d'activitats educatives, culturals, artístiques, lúdiques, experimentals i esportives que completen una oferta estiuenca diversa i orientada a infants, adolescents i joves de diferents edats, durant tot l’estiu. Aquest any es reforça la programació de l'any anterior amb els casals de zoologia i activitats als ateneus de fabricació.

100% Estiu. Activitats extraordinàries
 • Adolescents i joves de 12 a 20 anys

  Prop de 200 activitats esportives culturals, artístiques i lúdiques, gratuïtes per a adolescents per tota la ciutat durant els mesos de juliol i agost.

 • Infants i adolescents de 3 a 17 anys

  Oferta especial d’activitats educatives en forma de casals i tallers durant el mes de juliol al Museu Frederic Marés, al Museu del Disseny de Barcelona, a El Born Centre de Cultura i Memòria, al Museu Etnològic i de Cultures del Món i al Monestir de Pedralbes.

 • Alumnat d’ESO

  700 places per al programa “Èxit d’estiu” de reforç educatiu durant el mes de juliol per acompanyar l’alumnat d’ESO a tancar millor el curs i preparar-se per al següent.

 • Infants de 5 a 12 anys

  Casal d’estiu que forma part del programa de la Fundació Probitas de Reforç Alimentari Infantil (RAI) "l’Agost per tots" i l'Ajuntament de Barcelona amb l'objectiu de promoure el desenvolupament saludable de infants en risc de vulnerabilitat en l'àmbit físic, psíquic i emocional.

 • Adolescents i joves

  Programa d’activitats que pretén oferir un espai lúdic i de confiança a adolescents i joves perquè puguin desenvolupar una major xarxa relacional, conèixer millor la seva nova ciutat i iniciar-se en la llengua catalana.

 • Infants i adolescents de 3 a 16 anys

  Activitats que tenen per objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat a infants i joves, així com descobrir i posar en valor espais com els parcs i jardins, els horts urbans, les platges i altres equipaments ambientals de la ciutat. Aquestes activitats s'organitzen a través dels programes "Com funciona Barcelona", "Centre de Platja" i “ Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol”.

 • Infants i adolescents de 5 a 16 anys

  Activitats per tal que infants i adolescents passin els seus dies de vacances en un entorn agradable, gaudint i aprenent a conèixer, estimar i respectar els animals que tant els fascinen, i assolint nous coneixements vers la natura, la sostenibilitat i el medi ambient en general.

 • Infants, adolescents i joves

  Tallers interdisciplinaris, de conscienciació i experimentació conjunta que garanteixin un aprenentatge significatiu i potencien la reflexió i la creació a través de treballar les noves tecnologies com a eines per solucionar reptes i problemàtiques quotidianes o comunitàries.

Estiu als barris

100% estiu als barris

Comunitat, creativitat i relacions socials amb més activitats durant tot l’estiu

De forma similar a l'any passat, enguany el Pla de barris dirigeix tots els esforços a oferir un estiu ple de recursos, espais i entorns educatius per als més petits. Es programen activitats que reforcen l’oferta assequible i gratuïta als més vulnerables per afavorir dinàmiques comunitàries i oportunitats de lleure als infants i joves amb menys possibilitats.

Creativitat campanya 100% Estiu. 25% Escriure, 25% Barri, 30% Aprendre, 20% Biblioteca
 • Infants de 4 a 12 anys

  Casals gratuïts que es duen a terme en les escoles públiques dels barris prioritaris de la ciutat de Barcelona on les persones participants podran gaudir d'activitats com jocs, contacte i convivència amb el medi natural i social, execució d’un projecte o acció al barri, sortides setmanals i activitats en família.

 • Infants de 4 a 12 anys

  Casals d’estiu als barris

  Casals d’estiu gratuïts pels infants dels barris de Pla de barris, donant-los l'oportunitat de poder seguir gaudint de les activitats durant el mes d’agost.

 • Infants, adolescents i joves

  Dinamització de l’espai públic

  Programes d’activitats perquè infants, adolescents i joves gaudeixin d'activitats a l'espai públic als districtes de Nou Barris i Sant Martí.

 • Infants i adolescents de 4 a 16 anys

  Oferta complementària d'activitats promoguda pels districtes.

Equipaments oberts tot l'estiu

100% estiu obert

Obertura excepcional de biblioteques, centres cívics i patis oberts durant el mes d’agost 

Enguany s’obren 20 biblioteques, 6 centres cívics, 1 casal de barri i 11 patis escolars excepcionalment a l'agost, quan habitualment hi ha menys oferta de lleure educatiu. Aquestes accions es posen en marxa per segona vegada amb un programa d’activitats específiques i reforcen el servei del mes de juliol, durant el transcurs de les vacances escolars.

Creativitat campanya 100% Estiu. 30% Esport, 20% veïns, 30% cultura, 20% crear
 • Famílies, infants, adolescents i joves

  Més de 50 activitats i bibliocasals durant els mesos de juliol, agost i setembre, relacionats amb la lectura i l'escriptura, la ciència i la tecnologia, organitzades per gairebé 30 biblioteques.

 • Famílies, infants, adolescents i joves

  Al districte de Sant Martí, el Centre Cívic Besòs obrirà els matins laborables d'agost, de 10 a 14h.

 • Famílies, infants i adolescents

  3 centres cívics i 1 casal de barri del districte de Sant Andreu romandran oberts per fer funcions de refugi climàtic, amb revistes i jocs de taula i també per oferir un taller setmanal adreçat a públic familia.

 • Famílies, infants i adolescents

  Centres cívics oberts a Nou Barris amb programació especial

  2 centres cívics del districte de Nou Barris obriran al llarg de l'estiu amb una programació especial.

 • Famílies, infants i adolescents

  22 patis escolars obren les seves portes des del 28 de juny i fins al 31 de juliol, i un total de 11 patis escolars ofereixen aquest servei durant tot el mes d’agost a tots els districtes de Barcelona per tal que puguin ser usats com a espais educatius, de trobada i dinamització per als infants, adolescents i famílies al llarg del període vacacional.

Suport a les entitats del lleure

L’Ajuntament de Barcelona acompanya les entitats per adaptar-se a les condicions d’aquest estiu, que encara té mesures sanitàries per la Covid-19, per dur a terme les activitats d’estiu.

Es posa a l’abast de les entitats dues guies amb orientacions pedagògiques i de suport emocional perquè els educadors, les educadores i el monitoratge tinguin eines pràctiques per fer front a les circumstàncies causades per la Covid-19.

Igualment en aquest apartat es poden trobar altres recursos com: la normativa en matèria de prevenció i seguretat de les activitats d'educació en el lleure durant l'estiu de 2021; guies sobre alimentació saludable, protocols per a la prevenció de les violències sexuals, etc.

100% Estiu. Suport a les entitats

L'estiu en imatges