100% Estiu
100% Estiu

100% estiu

Un estiu total

Barcelona presenta una campanya de vacances d’estiu per a infants, adolescents i joves més equitativa, més inclusiva i amb més oferta que mai, amb una programació extraordinària d’activitats i d’equipaments oberts.

Més activitats, més recursos i més espais

Sumem esforços, entorns i accions i obrim a l’agost per a un estiu total.

 • 40139 places extraordinàries

  per a activitats, fins arribar a un total de 387.754

 • 7.4 milions d'euros

  per a activitats d’estiu per a infants, adolescents i joves (un 37 % més que el 2019)

 • 49 equipaments municipals

  oberts tot l’estiu: biblioteques, centres cívics i patis escolars

T'estiu molt: activitats de vacances d'estiu per a infants i adolescents

100% t'estiu molt

Més d’un miler d’activitats de l’educació en el lleure, socioculturals, esportives i adaptades

La campanya de vacances d’estiu “T’estiu molt” és un programa municipal que cada any ofereix activitats de lleure, temàtiques i esportives perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances. Enguany amb més de mil activitats i més de 380.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats.

100% Estiu. T'estiu molt
 • Infants i adolescents d’1 a 17 anys

  Bressols d’estiu, casals, colònies, campaments, rutes i estades culturals fora de Catalunya. La majoria de les modalitats inclouen l’estada completa (allotjament i àpats).

 • Infants i adolescents de 3 a 17 anys

  Campus Olímpia, casals, rutes i estades esportives. Moltes de les activitats ofereixen la possibilitat d’incloure els àpats i servei d’acollida.

 • Adolescents d’entre 12 i 17 anys

  Tallers temàtics on els i les adolescents practiquen i aprenen diferents disciplines com la dansa, el teatre, la pintura, la fotografia o la música.

 • Infants, adolescents i joves de fins a 21 anys

  Activitats de lleure, esportives i socioculturals adaptades adreçades a infants, adolescents i joves amb discapacitat, que es fan en grups específics. Ofereixen servei opcional d’acollida, àpats i estada completa.

Activitats extraordinàries

100% estiu extraordinari

Noves activitats d’estiu i més places 

Tota una sèrie d’activitats educatives, culturals, lúdiques i esportives que completen una oferta estiuenca diversa i orientada a infants i joves de diferents edats, durant tot l’estiu.​

100% Estiu. Activitats extraordinàries
 • Adolescents de 12 a 18 anys

  Prop de 200 activitats gratuïtes per a adolescents, organitzades segons els seus interessos, i tallers de danses urbanes a tota la ciutat durant juliol i agost.

 • Infants i adolescents d'entre 7 i 17 anys

  Oferta especial d’activitats educatives en forma de casals i tallers durant el mes de juliol, al Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), el Museu del Disseny de Barcelona, El Born Centre de Cultura i Memòria, el Museu Etnològic i de Cultures del Món i el Museu de l’Esport.

 • Infants, adolescents i joves

  Programa en col·laboració amb entitats del lleure inclusiu amb més de 700 places perquè infants i joves amb diversitat funcional gaudeixin d’activitats de lleure durant els mesos de juliol i agost.

 • Alumnat d’ESO

  Més de mil places per al programa “Èxit d’estiu” de reforç educatiu durant el mes de juliol per acompanyar l’alumnat d’ESO a tancar millor el curs i preparar-se per al següent.

 • Joves d’entre 12 i 18 anys

  Programa d’activitats per a joves que fa poc temps que han arribat a Barcelona per retrobar-se amb les seves famílies. Les activitats, en espais com biblioteques, mercats o places, faciliten la seva arribada a Barcelona i el procés d’adaptació a una nova realitat i un nou entorn.

 • Infants i adolescents d’entre 3 i 16 anys

  El programa “Com funciona Barcelona?” i el Centre de la Platja ofereixen activitats d’estiu per a grups de casals i d’educació en el lleure amb propostes relacionades amb el funcionament ecològic de la ciutat.

 • Infants

  Casal d’estiu que promou el desenvolupament positiu d’infants i famílies amb especial vulnerabilitat a través de l’esport i el lleure. Es fa en horari de matí i migdia i inclou el dinar.

Estiu als barris

100% estiu als barris

Comunitat, creativitat i relacions socials amb més activitats durant tot l’estiu

Després de mesos marcats per la crisi de la covid-19 i la duresa dels seus efectes, el Pla de barris dirigeix tots els esforços a oferir un estiu ple de recursos, espais i entorns educatius per als més petits. S’amplien i es programen noves activitats que reforcen l’oferta assequible i gratuïta als més vulnerables per afavorir dinàmiques comunitàries i oportunitats de lleure als infants i joves amb menys possibilitats.

Creativitat campanya 100% Estiu. 25% Escriure, 25% Barri, 30% Aprendre, 20% Biblioteca
 • Infants de 4 a 12 anys

  Activitats de lleure educatiu a l’agost en format de casal d’estiu per a infants d’educació infantil i primària que tenen lloc als barris on no hi ha oferta i que compten amb joves dels barris per al suport al monitoratge. Enguany sumen 190 places a les planificades abans de la covid-19.

 • Infants de 4 a 12 anys

  Activitats d’estiu gratuïtes durant el mes d’agost, inclosos casals, en col·laboració amb entitats dels barris.

 • Adolescents i joves

  Programes d’activitats perquè les i els joves i adolescents gaudeixin de l’esport i l’oci educatiu. Inclou l’Estiu jove a la Verneda i la Pau, l’Estiu jove a la Zona Nord, l’Estiu jove al Besòs i el Maresme, l’Estiu al parc de la Trinitat Vella i l’Estiu al Besòs.

Equipaments oberts tot l'estiu

100% estiu obert

Obertura excepcional de biblioteques, centres cívics i patis oberts durant el mes d’agost 

S’obren 20 biblioteques, 11 centres cívics durant el mes d’agost i 18 patis escolars entre juliol i, excepcionalment, agost, quan habitualment hi ha menys oferta de lleure educatiu. Aquestes accions, que es posen en marxa per primera vegada amb un programa d’activitats específiques, tindran una capacitat de fins a gairebé 140.000 usos més.

Creativitat campanya 100% Estiu. 30% Esport, 20% veïns, 30% cultura, 20% crear
 • Famílies, infants, adolescents i joves

  Obertura excepcional de biblioteques a l’agost i programa d’activitats d’estiu (de juliol a setembre) centrades en la lectura, l’escriptura, les arts i la música i la ciència i la tecnologia, obertes i per a grups reduïts. 

 • Famílies, infants, adolescents i joves

  Obren 11 centres cívics a l’agost de manera extraordinària, amb una oferta especial d’activitats tant d’entitats i projectes de lleure del territori com pròpies.

 • Famílies, infants i adolescents

  A més d’obrir nou patis escolars de la ciutat com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents al juliol, aquest estiu també s’obren nou patis durant el mes d’agost.

Suport a les entitats del lleure

L’Ajuntament de Barcelona acompanya les entitats per adaptar-se a les condicions d’aquest estiu excepcional per tal de facilitar el desenvolupament de les activitats

També es publiquen dues guies amb orientacions pedagògiques i de suport emocional perquè els educadors, les educadores i el monitoratge tinguin eines pràctiques per fer front a les circumstàncies causades per la covid-19. S’aposta així pel lleure educatiu i la seva contribució a reduir la pèrdua d’aprenentatges i també perquè les activitats d’estiu cobreixin les necessitats emocionals, de benestar psicològic i de socialització d’infants, adolescents i joves.

100% Estiu. Suport a les entitats

L'estiu en imatges