100% Estiu
100% Estiu

100% estiu

Un estiu total

Barcelona presenta una campanya de vacances d’estiu per a infants, adolescents i joves equitativa, inclusiva i variada, amb una programació extraordinària d’activitats i d’equipaments oberts.

Més activitats, més recursos i més espais

Sumem esforços i accions i obrim també a l’agost per a un estiu total.

 • 323000 places

  per a activitats d'estiu

 • 7.2 milions d'euros

  en activitats i ajuts econòmics

 • 37 equipaments municipals

  oberts a l'agost: biblioteques, centres cívics i patis escolars

T'estiu molt: activitats de vacances d'estiu per a infants i adolescents

100% t'estiu molt

Més d’un miler d’activitats de l’educació en el lleure, socioculturals, esportives i adaptades

La campanya de vacances d’estiu “T’estiu molt” és un programa municipal que cada any ofereix activitats de lleure, temàtiques i esportives perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances. Enguany amb més de mil activitats i més de 300.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats.

100% Estiu. T'estiu molt
 • Infants i adolescents d’1 a 17 anys

  Bressols d’estiu, casals, colònies, campaments, rutes i estades culturals fora de Catalunya. La majoria de les modalitats inclouen l’estada completa (allotjament i àpats).

 • Infants i adolescents de 3 a 17 anys

  Campus Olímpia, casals, rutes i estades esportives. Moltes de les activitats ofereixen la possibilitat d’incloure els àpats i servei d’acollida.

 • Adolescents de 12 a 17 anys

  Tallers temàtics on els i les adolescents practiquen i aprenen diferents disciplines com la dansa, el teatre, la pintura, la fotografia o la música.

 • Infants i adolescents d'1 a 17 anys

  Activitats lúdiques dirigides a les famílies: pares, mares, fills i filles, que es poden desenvolupar en qualsevol espai, ja sigui obert o tancat, de la ciutat de Barcelona.

 • Infants, adolescents i joves de fins a 21 anys

  Activitats de lleure, esportives i socioculturals adaptades adreçades a infants, adolescents i joves amb discapacitat, que es fan en grups específics. Ofereixen servei opcional d’acollida, àpats i estada completa.

Activitats més estiu

100% més estiu

Aquest any amb noves activitats!

Programació d'activitats educatives, culturals, artístiques, lúdiques, experimentals i esportives que completen una oferta estiuenca diversa i orientada a infants, adolescents i joves de diferents edats, durant tot l’estiu. 

100% Estiu. Activitats extraordinàries
 • Adolescents i joves de 12 a 20 anys

  Un munt d'activitats esportives, culturals, artístiques i lúdiques, gratuïtes per a adolescents per tota la ciutat durant els mesos de juliol i agost.

  Més informació

 • Infants i adolescents de 3 a 17 anys

  Oferta especial d’activitats educatives en forma de casals i tallers durant el mes de juliol al Museu del Disseny de Barcelona, a El Born Centre de Cultura i Memòria, al Museu Etnològic i de Cultures del Món, a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona, al Castell de Montjuïc, al MUHBA i a la Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani de Barcelona.

 • Infants de 5 a 12 anys

  Casal d’estiu que forma part del programa de la Fundació Probitas de Reforç Alimentari Infantil (RAI) "l’Agost per tots" i l'Ajuntament de Barcelona amb l'objectiu de promoure el desenvolupament saludable de infants en risc de vulnerabilitat en l'àmbit físic, psíquic i emocional.

 • Adolescents i joves

  Programa d’activitats que pretén oferir un espai lúdic i de confiança a adolescents i joves perquè puguin desenvolupar una major xarxa relacional, conèixer millor la seva nova ciutat i iniciar-se en la llengua catalana.

 • Infants i adolescents de 3 a 16 anys

  Activitats que tenen per objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat a infants i joves, així com descobrir i posar en valor espais com els parcs i jardins, els horts urbans, les platges i altres equipaments ambientals de la ciutat. Aquestes activitats s'organitzen a través dels programes "Com funciona Barcelona", "Centre de Platja", "Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella - LaLudo" i “ Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol”.

 • Infants i adolescents de 5 a 14 anys

  Activitats programades per tal que infants i adolescents passin els seus dies de vacances en un entorn agradable, gaudint i aprenent a conèixer, estimar i respectar els animals que tant els fascinen així com també conservar les espècies en perill d'extinció a través de programes de conservació i investigació, assolint nous coneixements vers la natura, la sostenibilitat i el medi ambient en general.

 • Infants, adolescents i joves

  Tallers interdisciplinaris, de conscienciació i experimentació conjunta que garanteixin un aprenentatge significatiu i potencien la reflexió i la creació a través de treballar les noves tecnologies com a eines per solucionar reptes i problemàtiques quotidianes o comunitàries.

Estiu als barris

100% estiu als barris

Comunitat, creativitat i relacions socials amb més activitats durant tot l’estiu

De forma similar a l'any passat, es programen activitats que reforcen l’oferta assequible i gratuïta per als més vulnerables per afavorir dinàmiques comunitàries i oportunitats de lleure als infants i joves amb menys possibilitats. Enguany, el Pla de barris continua dirigint tots els esforços a oferir un estiu ple de recursos, espais i entorns educatius per als més petits. 

Creativitat campanya 100% Estiu. 25% Escriure, 25% Barri, 30% Aprendre, 20% Biblioteca
 • Infants de 4 a 12 anys

  Casals gratuïts que es duen a terme en les escoles públiques dels barris prioritaris de la ciutat de Barcelona on les persones participants podran gaudir d'activitats com jocs, contacte i convivència amb el medi natural i social, execució d’un projecte o acció al barri, sortides setmanals i activitats en família.

 • Infants de 4 a 12 anys

  Casals d'estiu, gratuïts pels infants dels barris de Pla de barris, que donen l'oportunitat de poder seguir gaudint del lleure educatiu durant els mesos de juliol i agost. Aquestes activitats s'organitzen en els districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts, Sants-Montjuïc i Nou Barris.

 • Infants, adolescents i joves

  Dinamització de l’espai públic

  Programes d’activitats perquè infants, adolescents i joves gaudeixin d'activitats a l'espai públic als districtes de Sants-Montjuïc, Sant Martí i Nou Barris.

 • Infants i adolescents de 4 a 16 anys

  Oferta complementària d'activitats que reforça la programació de lleure promoguda pels districtes d'Horta-Guinardó, l'Eixample i Nou Barris.

Equipaments oberts tot l'estiu

100% estiu obert

Obertura excepcional de biblioteques, centres cívics i patis escolars durant els mesos d'estiu

Enguany s’obren 20 biblioteques, 6 centres cívics i 11 patis escolars excepcionalment en caps de setmana i a l'agost, quan habitualment hi ha menys oferta de lleure educatiu. Aquestes accions es tornen a posar en marxa amb un programa d’activitats específiques i reforcen el servei del mes de juliol, durant el transcurs de les vacances escolars.

Creativitat campanya 100% Estiu. 30% Esport, 20% veïns, 30% cultura, 20% crear
 • Famílies, infants, adolescents i joves

  Més de 45 tallers de descoberta i cursos digitals #estàON, en col·laboració amb Barcelona Activa durant els mesos de juliol, agost i setembre, relacionats amb la lectura i l’escriptura, la ciència i la tecnologia, organitzats a gairebé 20 biblioteques.

  Més informació

 • Famílies, infants, adolescents i joves

  Al districte de Sant Martí, el Centre Cívic Besòs obrirà els matins laborables d'agost, de 10 a 14h.

 • Famílies, infants i adolescents

  Centres cívics oberts a Sant Andreu amb funcions de refugi climàtic i activitats

  Els Centres Cívics de La Sagrera, Navas, Trinitat Vella, Baró de Viver, Bon Pastor i el casal de barri Congrés Indians del districte de Sant Andreu romandran oberts per fer funcions de refugi climàtic, amb revistes i jocs de taula i també per oferir un taller setmanal adreçat a públic familia.

 • Famílies, infants i adolescents

  Centres cívics oberts a Nou Barris amb programació especial

  Els Centres Cívics Torre Llobeta i Can Verdaguer del districte de Nou Barris també obriran a l'agost en horari reduït amb una programació especial.

 • Famílies, infants, adolescents i joves

  16 patis escolars obren les seves portes tots els dies des del 27 de juny i fins al 31 d'agost a tots els districtes de Barcelona per tal que puguin ser usats com a refugis climàtics, espais educatius, de trobada i dinamització per als infants, adolescents i famílies al llarg del període vacacional.

Suport a les entitats del lleure

L’Ajuntament de Barcelona acompanya les entitats organitzadores propiciant una estreta col·laboració entre els diferents agents implicats en el lleure d’estiu.

Així, es posen a l’abast dues guies amb orientacions pedagògiques sobre l'alimentació saludable, protocols per a la prevenció de les violències sexuals i un seguit de recursos pràctics, adreçats  a les entitat, els equips educatius i els equips de monitoratge, orientats a nodrir les activitats des del punt de vista educatiu i a facilitar l’acompanyament emocional d’infants, adolescents i joves.

100% Estiu. Suport a les entitats

L'estiu en imatges