×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/apps/app0108/www/25anysolimpica/includes/menu.inc).

Avís legal

El web https://www.barcelona.cat/25anysolimpica/ca és l’espai que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania per oferir la informació relacionada amb la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona.

 

1- Busca proporcionar una informació actualitzada i de qualitat.

La informació que es difon per mitjà d’aquest web és la vigent en el moment de la publicació, i s’actualitzarà amb la màxima celeritat possible.

L’actualització de la informació facilitada per tercers és responsabilitat de la persona o l’entitat proveïdora. L’Ajuntament de Barcelona vetlla perquè els proveïdors d’aquesta informació en garanteixin l’actualització i el respecte segons la normativa vigent.

És objectiu de l’Ajuntament que la informació que es difon sigui completa, veraç, precisa, útil i accessible, i que compleixi els requisits de qualitat previstos per la legislació vigent.

 

2- Permet accedir-hi amb independència de l’opció tecnològica dels usuaris, particularment mitjançant les tecn...

Comparteix aquest contingut