Commemoració

El 25 de juliol de 1992, davant d’una històrica expectació ciutadana i mundial, es van inaugurar els Jocs Olímpics de Barcelona, i el 3 de setembre de 1992, els Jocs Paralímpics. Aquest any 2017 commemorem el 25è aniversari d'aquells jocs que, de manera unànime, s’han considerat un dels moments d’inflexió de Barcelona per projectar-se al futur i al món. 

La commemoració del 25è aniversari dels jocs de Barcelona 92 és el millor pretext per recuperar amb força els valors vinculats a l'esport i l’olimpisme: la solidaritat i la pau, el respecte pels altres, la cultura de l'esforç, la cerca de l'excel·lència i el joc net. Recuperar aquests valors ha d'ajudar a promoure entre la ciutadania actituds més participatives i compromeses amb el desenvolupament de la societat en el seu conjunt.

L'any 1992 Barcelona i la seva ciutadania van viure un dels episodis més significatius i transformadors de la història contemporània de la ciutat. Per això, amb el programa d’activitats que planteja l'Ajuntament de Barcelona i entitats, institucions i organismes del territori es pretén man...

Comparteix aquest contingut