dv., 09/06/2017 - 08:17

Institut Barcelona Esports

25 anys ensenyant a gaudir del mar

Equipaments. El Centre Municipal de Vela, que forma part del Port Olímpic i es va construir amb motiu dels Jocs de Barcelona '92, celebra 25 anys amb la Festa dels 25 i una jornada de portes obertes.

El Centre Municipal de Vela fa 25 anys! I per celebrar-ho, us convida a gaudir de les seves instal·lacions el 10 i 11 de juny amb una jornada de portes obertes per a tothom qui vulgui provar alguna de les seves activitats, i una regata per a navegants més experimentats. A més, el dissabte 10, a les 21 hores, està programada la Festa dels 25, amb un sopar a la fresca, concert i festassa. Com que l’aforament és limitat, si us voleu apuntar podeu enviar un mail a 25@velabarcelona.com.

La commemoració, en la qual també hi participa la Federació Catalana de Vela, s’emmarca en el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics, ja que el centre es va construir precisament amb motiu dels Jocs. De fet, forma part del Port Olímpic, una de les seus de competició dels Jocs on es va celebrar la vela.

Ensenyant a gaudir del mar

Aquesta és la finalitat del Centre Municipal del Vela, per on hi passen milers d’alumnes durant l’any i cententars de joves a l’estiu per gaudir d’un esport diferent. Des del centre es vol transmetre la passió pel mar, per la navegació, per la naturalesa, pel tacte d’un vaixell o pel so del vent. L’objectiu del CMV és ser la plataforma esportiva d’accés al mar per als ciutadans de Barcelona i de qualsevol amant de la vela.

 

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut