dc., 22/11/2017 - 12:40

Institut Barcelona Esports

Barcelona vol ser als Jocs d'hivern de PyeongChang

Jocs. Ander Mirambell, Maria Hidalgo i Júlia Bargalló, barcelonins, aspiren a competir als Jocs. El patinador Adrià Diaz ja ha confirmat la seva participació en patinatge artístic per parelles.

El 16 de novembre, en un acte a Barcelona, es va presentar la temporada d’hivern catalana amb el focus posat en els Jocs Olímpics d’hivern del 2018, que se celebraran a PyeongChang, Corea del Sud. La representació espanyola en Jocs d’Hivern acostuma a ser reduïda -en els últims, a Sotxi, van ser 20 esportistes-, però en aquest cas, hi destaca la possibilitat de tenir 4 representants de la ciutat en els Jocs.

En aquest sentit però, Barcelona ja té la representació assegurada de la mà d’Adrià Díaz, patinador sobre gel que competirà en la modalitat per parelles amb Olivia Smart. La parella va quedar 18a al Mundial, confirmat així la classificació per als Jocs d’Hivern. D’altres, encara estan competint per aconseguir l’ansiada classificació.

És el cas d’Ander Mirambell, que competeix en la modalitat de tobogan (skeleton); Maria Hidalgo, surfista que destaca en les modalitats Big Air i Slope Style d’snowboard; i Júlia Bargalló, esquiadora d’Slalom gegant. En els propers mesos, aquests tres esportistes catalans intentaran certificar la seva classificació per als Jocs.

XXIII Jocs Olímpics d’Hivern

Els XXIII Jocs Olímpics d’Hivern es duran a terme durant 17 dies del 9 al 25 de febrer de 2018 a PyeongChang, a la província de Gangwon, a la República de Corea. PyeongChang va ser seleccionada com a ciutat amfitriona dels Jocs Olímpics d’hivern de 2018 després de rebre la majoria de vots a la 123a sessió del CIO celebrada el 6 de juliol de 2011 després de tres ofertes consecutives.

Comparteix aquest contingut