×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: imgsbodypost a bcn_news_page() (línia 688 de /var/www/apps/app0108/www/25anysolimpica/sites/all/modules/bcn_news/bcn_news.module).

dt., 07/11/2017 - 09:02

Institut Barcelona Esports

El CEM La Teixonera - Vall d'Hebron, 25 anys després

Fa 25 anys aquestes instal·lacions van ser la seu de la competició de tir amb arc dels Jocs de Barcelona '92 i ara s'hi poden veure partits de futbol i de rugbi.

Durant els Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92, el Centre Esportiu Municipal La Teixonera – Vall d’Hebron va ser un dels epicentres de la competició. I és que aquestes instal·lacions es van construir per fer-hi la competició de tir amb arc, tant dels Jocs Olímpics, com dels Jocs Paralímpics de Barcelona ’92. La delegació espanyola va aconseguir-hi una medalla d’or pe equips, molt meritòria i poc esperada.

Ara, 25 anys després, aquest equipament ha canviat per complet la seva fisonomia. De ser un camp de tir amb arc, ha passat a ser testimoni de partits de futbol i de rugbi. Diferents clubs que practiquen un d’aquests dos esports, utilitzen les possibilitats del CEM La Teixonera- Vall d’Hebron, entre ells, el F.C Barcelona, ja que el seu equip de rugbi s’hi entrena i hi juga partits.

En total, són 8 clubs -dos de rugbi i sis de futbol- i prop de 3.500 esportistes que, durant els 365 dies de l’any, segueixen donant vida a aquest complex esportiu que, fa 25 anys, va ser seu dels millors Jocs Olímpics de la història.

Comparteix aquest contingut