dj., 01/06/2017 - 16:14

Institut Barcelona Esports

El Centre Municipal de Tennis Vall d'Hebron, 25 anys després

Seus. Just després de ser seu dels Jocs de Barcelona '92, aquest equipament ja es va posar a treballar a favor del tennis a la ciutat, del qual n'és una referència amb 24 pistes i molta activitat durant l'any.

Una de les àrees de la ciutat que més es va transformar de cara als Jocs de Barcelona ’92 va ser la Vall d’Hebron. Allà hi ha el Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron, una instal·lació que va ser seu olímpica i paralímpica del tennis ja fa 25 anys. A més, en aquest equipament s’hi van poder veure fins a tres medalles del combinat espanyol, amb protagonisme per a Arantxa Sánchez Vicario, amb dues, Conchita Martínez, i Jordi Arrese. Des del mes de maig, a la façana hi llueix la lona commemorativa del 25è aniversari que acredita que va ser seu durant els Jocs de Barcelona ’92.

Just després dels Jocs, aquest equipament ja es va posar a treballar a favor del tennis a la ciutat. “La gran tasca que estem fent a poc a poc és obrir el tennis al carrer. De fet, una de les nostres prioritats és que no hi hagi ningú que per cap motiu no pugui practicar el tennis“, explica Josep Manel Ferreras, director del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron. També explica que als nens i nenes de les escoles i casals que passen cada any per les pistes els fa una il·lusió especial trepitjar pistes que van ser, en el seu dia, epicentre de l’esport mundial.

En aquest espai, de 40.000 metres quadrats i situat al districte d’Horta-Guinardó, hi ha més de 38.000 entrades puntuals cada any, i té al voltant d’un miler d’abonats. L’equipament disposa de 24 pistes de tennis -17 de terra batuda i 7 sintètiques-, 6 pistes de pàdel, una sala de fitness, una sala d’activitats dirigides i una piscina lúdica i familiar. Durant l’any, centenars de nens i nenes visiten el Centre Municipal de Tennis per gaudir d’aquest esport en el marc d’activitats escolars, casals d’estius i activitats de promoció esportiva.

Comparteix aquest contingut