dl., 27/03/2017 - 18:35

Institut Barcelona Esports

El Flic Flac Circ, la Barcelona '92 representada per alumnes de la ciutat

Esport escolar. Des del dimecres 29 de març i fins al 31 de març el SAT (Sant Andreu Teatre) és l'espai triat per desplegar la final de les diferents escoles del Flic Flac Circ.

El Flic Flac Circ fa pujar sobre l’escenari als alumnes de diversos centres escolars de la ciutat. En aquesta edició es representa l’obra “Els 25 anys dels Jocs de Barcelona 92” per part de diferents grups d’escoles de la ciutat de Barcelona. L’activitat està dirigida per l’Escola de Circ de Nou Barris al Teatre SAT de Sant Andreu.

El comissionat d’Esports, David Escudé, ha assistit a la representació del dijous, 30 de març, a les 11.15 hores. Els nens i les nenes protagonistes són alumnes del curs de 6è de primària que han treballat l’obra amb el seu professorat d’educació física.

Aquesta activitat en horari lectiu uneix l’acrosport i l’expressió corporal i té l’objectiu de recrear escenes dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92 i escenes relacionades amb la història i l’orígen de les Olimpíades a l’antiga Grècia.

 

Comparteix aquest contingut