dc., 22/11/2017 - 16:07

Institut Barcelona Esports

El millor Tennis Taula, a Barcelona

Tennis Taula. Dissabte 25 de novembre els millors palistes disputaran al Poliesportiu de La Salle Bonanova el 31è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula.

Aquest dissabte se celebra al Poliesportiu La Salle Bonanova, el 31è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula, una oportunitat de veure a casa nostra alguns dels millors palistes del món i, en el cas d’aquesta edició, poques vegades al llarg de la seva història ha estat possible presentar les figures internacionals participants al torneig barceloní des d’una posició global tan privilegiada.

Els números 3 i 6 del món, Dimitrij Ovtcharov i Jun Mizutani, amb Marcos Freitas, Quadri Aruna i quatre dels millors jugadors dels clubs catalans, es disputaran el títol més prestigiós de l’Estat espanyol i un dels més reconeguts en l’àmbit europeu, la tarda del dissabte 25 de novembre.

25è aniversari dels Jocs BCN’92

Si la passada edició va ser especial pel fet d’acomplir-se la 30a edició del torneig, la d’aquest 2017 no es quedarà enrere pel que fa al caire commemoratiu, ja que el TICB d’enguany està emmarcat en els actes de celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

Comparteix aquest contingut