dt., 28/11/2017 - 16:57

Institut Barcelona Esports

Els Jocs Olímpics del '92 al complet, a l'Olympic Channel

Web. Al web de l'Olympic Channel, hi trobareu un grapat de continguts audiovisuals sobre la part més esportiva dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

L’any 1992 Barcelona i la seva ciutadania van viure un dels episodis més significatius i transformadors de la història contemporània de la ciutat. Els Jocs Olímpics de Barcelona van ser un èxit absolut i van ser considerats com els millors de la història. Aquest any 2017 commemorem el 25è aniversari d’aquells jocs que, de manera unànime, s’han considerat un dels moments d’inflexió de Barcelona per projectar-se al futur i al món.

Precisament per recordar tot allò que va passar l’any 1992, podeu visitar el web del Canal Olímpic (Olympic Channel), on hi trobareu un grapat de continguts audiovisuals sobre la part més esportiva dels Jocs. De fet, és un dels únics espais digitals on rememorar què va passar durant aquells 15 dies màgics a la ciutat, i és que les imatges són propietat del Comitè Olímpic Internacional i només poden ser difoses a través dels seus canals digitals.

Si voleu recordar tot allò que va passar, especialment a nivell esportiu, entre el 25 de juliol i 9 d’agost del 1992, navegueu per aquest web. Fites esportives, anècdotes, històries com la de Derek Redmond, el Dream Team, les cerimònies, dades, i molt més.

Comparteix aquest contingut