dv., 10/11/2017 - 13:14

Institut Barcelona Esports

L'impuls de l'esport inclusiu i els Jocs Paralímpics del '92 a debat en el cicle 'Ciutat i Olimpisme'

Conferències. Cicle de Conferències "Ciutat i Olimpisme": Conferència: "L'impuls de l'esport inclusiu i la ciutat accessible. El paper dels Jocs Paralímpics del 92".

El dimecres 15 de novembre es va celebrar una nova conferència del cicle ‘Ciutat i Olimpisme’, que té per objectiu mostrar el valor dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92 en l’esdevenir de l’esport i d’altres àmbits en el sí de la ciutat de Barcelona. En aquesta ocació, la conferència va tractar la influència que han tingut els Jocs Paralímpics. El títol de la trobada: ‘L’impuls de l’esport inclusiu i la ciutat accessible. El paper dels Jocs Paralímpics del 92‘, així ho reflectia.

En aquesta conferència es va parlar de l’impacte de l’esport adaptat en els Jocs Paralímpics, així com el desenvolupament de les competicions. D’altra banda, es va analitzar la pràctica esportiva del col·lectiu de persones amb diversitat funcional a Barcelona. Com viuen l’esport i quines possibilitats els hi ofereix la ciutat. La trobada es va celebrar a partir  a l’edifici de l’ONCE.

La conferència va anar càrrec de les següents personalitats:

  • Manel Algeciras: Director Tècnic de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics.
  • Antonio Blanco: Mestre d’educació física del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona.
  • Carla Casals: Nedadora paralímpica internacional entre 2001 i 2014.
  • Josep Oriol Martínez: Responsable i director del Projecte de Classificacions Generals i Funcionals dels Jocs Paralímpics de Barcelona ’92.
  • Merche Rios: Doctora en Ciències de l’Educació.

Comparteix aquest contingut