dc., 06/09/2017 - 13:28

Institut Barcelona Esports

L'ONCE presenta un cupó especial per celebrar els 25 anys dels Jocs de Barcelona '92

Commemoració. Així, l'entitat, que va participar activament en els Jocs de Barcelona '92, en commemora el 25è aniversari. El cupó se sortejarà el proper 13 de setembre i té un pot de 5,5 milions d'euros.

L’ONCE ha presentat aquest dimecres 6 de setembre un cupó especial per commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92. El motiu principal d’aquesta iniciativa és reviure i recordar la unió entre els dos esdeveniments, que fa 25 anys van representar tot un èxit per a Barcelona. El cupó es sortejarà el proper dimecres 13 de setembre i es repartiran 5,5 milions de cupons com aquest per tot l’estat.

En l’acte de presentació d’aquest cupó hi han participat diferents personalitats, entre les que destaquen Jaume Asens, tinent d’alcaldia de l’àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Miquel Abad, conseller delegat del COOB ’92; Jordi Sans, exwaterpolista olímpic i president de l’UFEC; Alberto Jofre, director del Comitè Paralímpic Espanyol i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

Tots ells han realitzat parlaments i han coincidit que l’ONCE va ser clau per a la realització dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92, així com que va existir una gran unió entre els dos esdeveniments.

El cupó s’ha descobert de forma simbòlica amb l’ajuda de diferents personalitats de l’esport i exesportistes paralímpics, que, com si d’un puzzle es tractés, han anat completant un cupó gegant, que representa la imatge de l’original. El cupó es basa en una imatge de l”HOLA’, de la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics, situada a la part esquerra, i una altre de diferents atletes paralímpics saludant el públic, també en la cerimònia d’inauguració, situada a la part dreta.

Comparteix aquest contingut