dg., 31/12/2017 - 20:08

Institut Barcelona Esports

La Fisiocrem Cursa dels Nassos tanca el 2017 amb èxit!

Curses. Més d'11.200 participants han tancat l'any 2017 amb festa, bon humor i esport. Ilias Fifa i Marta Galimany han estat els més ràpids.

Més d’11.200 persones han participat, la tarda del 31 de desembre, en la Fisiocrem Cursa dels Nassos, que novament ha estat un gran èxit i una festa esportiva de ciutat. La comissionada d’Esports, Marta Carranza, no ha fallat a la cita esportiva que tanca l’any i ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida.

En l’apartat competitiu, ha estat una cursa molt renyida, amb tres corredors per sota dels 29 minuts. El guanyador masculí, després d’una recta final a l’sprint, ha estat Ilias Fifa, amb un temps de 28 minuts i 38 segons. L’han seguit, Carles Castillejo, amb 28’45” i Mourad El Bannouri, amb 28’49”. El barceloní Castillejo, és la vuitena vegada que puja al podi en les seves vuit participacions. Per la seva part, Fifa, que tornava a la Cursa dels Nassos dos anys després, ha revalidat el títol que ja havia aconseguit. En la categoria femenina, la millor ha estat Marta Galimany, que ha revalidat el títol de l’any passat amb millor marca (33’29”). La segona classificada ha estat Míriam Ortiz (33’48”) i la tercera Jekaterina Patjuk (34’20”).

Com és habitual, bona part dels corredors i corredores han participat de forma festiva, i les disfresses han estat molt protagonistes. Hi ha qui inclús ha homenatjat els Jocs de Barcelona ’92, amb l’uniforme de portador de la torxa i una torxa feta a mà amb la qual ha completat el recorregut. I és que amb aquesta prova, s’ha tancat l’any de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92.

Comparteix aquest contingut