dg., 26/11/2017 - 12:31

Institut Barcelona Esports

Marcos Freitas, campió del 31è TICB de Tennis Taula

Tennis Taula. Els millors jugadors catalans i alguns dels més coneguts del panorama internacional han participat en el torneig.

El dissabte 25 de novembre s’ha celebrat, al Poliesportiu La Salle Bonanova, el 31è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula, amb la presència  d’alguns dels millors palistes del món. Poques vegades ha estat possible presentar les figures internacionals participants al torneig barceloní des d’una posició global tan privilegiada. Per aquest motiu, el pavelló s’ha omplert de gom a gom amb més d’un miler de persones.

El cartell estava encapçalat per la presència de dos jugadors situats actualment entre els sis millors del món. Però ni l’alemany Dimitrij Ovtcharov, número 3 i recent campió de la Copa del Món, ni el japonès Jun Mizutani, número 6, han estat qui finalment ha pujat al lloc més alt del podi, ja que el gran protagonista del torneig ha estat el portuguès Marcos Freitas.

L’actual 17è jugador del món ha ofert un recital de joc i competitivitat en la seva primera participació al Ciutat de Barcelona i, després de desfer-se consecutivament dels dos màxims favorits, s’ha fet amb el títol. En la semifinal, s’ha desfet per 3-1 amb molta solvència de Mizutani, resultat que ha repetit en la final davant un Ovtcharov que en les semifinals també havia cedit un set davant el nigerià Quadri Aruna.

25è aniversari dels Jocs BCN’92

Si la passada edició va ser especial pel fet d’acomplir-se la 30a edició del torneig, la d’aquest 2017 no s’ha quedat enrere pel que fa al caire commemoratiu, ja que el TICB d’enguany ha estat emmarcat en els actes de celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

Comparteix aquest contingut