dc., 27/12/2017 - 10:27

Institut Barcelona Esports

Últim entrenament abans de la Cursa dels Nassos

Curses. Aquest última prova de preparació té lloc al litoral barceloní, amb sortida (i final) al CEM La Mar Bella a les 19:15 hores.

La Cursa dels Nassos posa punt i final, esportivament parlant, a l’any 2017. És ja tota una tradició i milers de persones acaben l’any corrent els 10 quilòmetres que té el recorregut de la cursa abans de menjar-se els raïm. Però per fer-ho, cal estar ben preparat i acabar de cremar els excessos del Nadal.

Per aquest motiu, l’organització de la Cursa dels Nassos proposa un pla d’entrenaments que acaba amb l’última prova preparativa de la cursa. Aquest últim entrenament que va tenir lloc al litoral barceloní, al CEM La Mar Bella a les 19:15 hores. Va ser un entrenament en pista, a càrrer del Club Esportiu Fun Runners.

Unes 30 persones hi van participar per posar el cos a punt per a la Cursa dels Nassos. La sessió, d’una hora, va tenir un escalfament de dos quilòmetres per fora de la pista, una part d’entrenament tècnic amb salt de valles i tècnica de cursa, i finalment 10 sèries per cremar els excessos nadalencs i deixar el cos preparat per diumenge.

Animeu-vos a acabar l’any amb la cursa més divertida del calendari barceloní i tanqueu el 2017 fent esport. Encara sou a temps d’inscriure-us, per fer-ho podeu passar per la Fira del Corredor, al CEM La Mar Bella, amb els següents horaris:

  • Divendres 29 de desembre, 14.00h a 20.00h
  • Dissabte 30 de desembre, de 10.00h a 20.00h
  • Diumenge 31 de desembre, de 10.00h a 15.00h (torn matí)

Comparteix aquest contingut