dt., 07/11/2017 - 14:08

Institut Barcelona Esports

Un equip olímpic del '92 es prepara per a la Zurich Marató de Barcelona

Marató. És una iniciativa del programa 'Tot gira', de Catalunya Ràdio, en la qual hi participaran Dani Ballart, Jesús Ángel García Bragado, Natàlia Via-Dufresne i Tomàs Jofresa, entrenats per Carles Castillejo.

El programa ‘Tot gira’, de Catalunya Ràdio, inicia el 5è repte esportiu de la seva història, enguany amb protagonisme per a Barcelona i per als Jocs del ’92. El repte és, novament, realitzar i finalitzar la Zurich Marató de Barcelona, que se celebrarà el dia 11 de març de 2018.

Formaran part d’aquest nou repte quatre esportistes amb una cosa en comú: els Jocs de Barcelona ’92. De fet, els quatre hi van participar. Són el Dani Ballart (medalla de plata en waterpolo), la Natalia Via-Dufresne (medalla de plata en classe Europa de vela), el Jesús Ángel García Bragado (marxador), i el Tomàs Jofresa (bàsquet). Tots ells tindran a Carles Castillejo, un dels millors maratonians catalans, com entrenador i formaran “L’equip del 92”.

Reptes a base d’esport

L’any 2013 el programa ‘Tot gira’ es va proposar fer un repte esportiu amb els seus oïents. El primer va ser, com aquest any, la Zurich Marató de Barcelona, en la qual hi van participar, amb èxit, quatre oïents. El 2014, el repte va ser el mateix, amb l’afegit d’un entrenador, el mític Domingo Catalan. El 2015, nou repte, un triatló olímpic amb Marcel Zamora d’entrenador. I l’any passat, el 2016, 4 oïents van fer una marató de muntanya amb la Núria Picas dirigint-los.

Comparteix aquest contingut