×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: imgsbodypost a bcn_news_page() (línia 688 de /var/www/apps/app0108/www/25anysolimpica/sites/all/modules/bcn_news/bcn_news.module).

dc., 28/06/2017 - 11:56

Institut Barcelona Esports

Una caminada per recordar els Jocs de Barcelona '92

Més de 10 quilòmetres caminant per reviure l'esperit dels Jocs en una zona que hi va tenir molt a veure: la Barceloneta, la Vila Olímpica i el Port Olímpic.

El diumenge 2 de juliol arriba una nova caminada del Barnatresc, aquest cop la del Dia Olímpic (que se celebra el 23 de juny), i enguany s’emmarca en els actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92. Per aquest motiu, els participants recorreran, a partir de les 9.30 hores, diferents espais de la ciutat i elements escultòrics relacionats amb els Jocs del ’92.

Entre d’altres llocs, la caminada passa per l’escultura Cara de la Barcelona, pel Peix Daurat, pel Port Olímpic, per la plaça dels Campions, per la Vila Olímpica, per l’estàtuta del Cobi  o per la plaça dels Voluntaris olímpics.

En total, són uns 10 quilòmetres i mig que enguany, a més de per fer activitat física saludable, serveixen per homenatjar els Jocs i una zona de la ciutat que va canviar especialment per ser seu d’un dels esdeveniments més importants en la història de la ciutat.

Comparteix aquest contingut