Vés al contingut

Participants

Imatge
Laurence Cuny
Laurence Cuny
Advocada especialitzada en drets humans i investigadora

És advocada de drets humans i investigadora especialitzada en drets culturals i llibertat artística. Ha col·laborat amb el Relator Especial de les Nacions Unides en l'àmbit dels drets culturals per als informes sobre llibertat artística, publicitat i espais públics.

Ha publicat estudis sobre la protecció internacional de la llibertat artística (Universitat de Hildesheim, 2019), la reubicació d'artistes en perill (Ifa, 2021) i l'estatut de l'artista i les condicions de treball (FICAAC, 2022).

Com a membre del grup d'experts de la UNESCO sobre la Convenció del 2005 sobre la diversitat de les expressions culturals, és autora de l'informe Freedom & Creativity del 2020 i imparteix formació a diferents públics (Artistic freedom in the digital sphere, UNESCO, maig del 2022).

És membre de la Càtedra UNESCO sobre la Diversitat de les Expressions Culturals de la Facultat de Dret de la Universitat Laval, a Quebec (Canadà), i membre associada de l'Observatori de la Diversitat i els Drets Culturals de Friburg.

Share