Vés al contingut

Participants

Imatge
Toni Navarro
Toni Navarro
Filòsof especialitzat en gènere i tecnologia

Filòsof especialitzat en gènere i tecnologia. Actualment és professor convidat a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art (UAB) i investigador en el Vector de Conceptualització Sociotècnica coordinat per Tecnopolítica (IN3/UOC) a Canòdrom, Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica.

Publica habitualment en mitjans i revistes com CCCB Lab i Teknokultura i ha presentat el seu treball a espais com el Festival Gelatina de La Casa Encendida, el Simposi Internacional Mutating Ecologies in Contemporary Art, The Institute for Postnatural Studies, Biennal de Pensament Ciutat Oberta, Decidim Fest o FEM TEK Bilbao.

Recentment ha fet els pròlegs dels llibres Xenofeminismo, de Helen Hester (Caja Negra, 2018) i La guerra de deseo y tecnología, de Sandy Stone (Holobionte Ediciones, 2020). També ha traduït textos de diverses autores per a l’antologia Ciberfeminismo. De VNS Matrix a Laboria Cuboniks (Holobionte Ediciones, 2019). Actualment està traduint The Terraforming, de Benjamin H. Bratton per a Caja Negra Editora i treballa en un recull al voltant del col·lectiu xenofeminista Laboria Cuboniks per a Holobionte Ediciones.

Share