Vés al contingut

Participants

Imatge
Elisabeth Ruiz
Elisabet Ruiz Fernández
Coordinadora de projectes i responsable de la gestió econòmica de l'Antic Teatre

L'Elisabeth Ruiz està formada en Sociologia, Demografia i Gestió Cultural.

Després d'iniciar la seva carrera professional en la investigació i estudis de mercats (1997-1999), fa un gir professional, estudia gestió cultural i comença a treballar en aquest camp. Compta amb gairebé vint anys d'experiència en l'àmbit de les arts escèniques.

Ha treballat per les companyies Senza Tempo i Iliacan Dansa (2004-2007) (companyies fundadores de l'espai de dansa La Caldera) i per la Cia. LAV's (2010). També ha estat assistent de producció de Minimal Films (2009), assistent de la direcció tècnica del Teatre Lliure (2010); i ha participat en diversos projectes de recerca en el camp de les arts escèniques: al programa de nous públics Anem al Teatre (2004-2006- ODA - Diputació de Barcelona); a TRÀNSIT Projectes (2006), a l'APdC (2011 - Associació de Professional de la Dansa de Catalunya), i més recentment a la Plataforma Cultura de Base de Barcelona.

Treballa a l'Antic Teatre des del 2010, com a coordinadora de projectes i responsable de la gestió econòmica de l'espai.

Es defineix com una gestora cultural compromesa. Li agraden els reptes i els projectes que es poden fer entre diferents col·lectius.

Està vinculada a la plataforma (o front comú de lluita) Cultura de Base des del 2019.

Share