Vés al contingut

Participants

Imatge
La Sra Tomasa
La Sra Tomasa
Sons llatinoamericans, reggae, funk, rap i electrònica

La Sra Tomasa són el grup trencador de l’escena, referents d’un so i un estil totalment innovador. Ofereixen una fusió d’estils desafiants on combinen sons llatinoamericans (timba, salsa, guagancó) amb reggae, funk, rap i les tendències més electròniques (drum’n’bass, trap, house…). Tot amb un respecte propi de qui estima la música i respecta els referents musicals. Aquesta combinació explosiva i orgànica ha aconseguit atrapar tant al públic nacional com l’internacional.

El grup neix de la voluntat de presentar un projecte alternatiu i el resultat n’és un so innovador que no ha deixat indiferent als mitjans de comunicació especialitzats. La Sra Tomasa tenen molt clara la clau de l’èxit: ofereixen una part més orgànica i humana que complementen amb la part electrònica i més moderna.

La Sra Tomasa és un grup que atrapa i contagia una energia incansable. Dalt l’escenari, presenten un espectacle ple de força que envolta al públic en un ambient d’absoluta vitalitat des del primer moment. Un dels grups amb més projecció internacional, amb més de 30 dates per Europa i representació a festivals internacionals i la constant acumulació de sold outs.

Share