Vés al contingut

Participants

Imatge
Núria Guiu
Núria Guiu
Ballarina i coreògrafa

Graduada a l’Institut del Teatre en Dansa Clàssica, va formar part d’IT Dansa i posteriorment treballà com a ballarina amb companyies com Cullberg Balletten, Gisele Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Ingri Fiksdal, Jasmin Vardimon, La Veronal i Kobalt Works, entre d’altres.

És professora certificada de Ioga Iyengar i estudiant del Grau d'Antropologia i Evolució Humana a la universitat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha treballat com a assistent artística de Gisele de Vienne i també com a intèrpret d'algunes de les seves creacions com Crowd o This Is How You Will Disappear.

Des del 2012 s’interessa per la coreografia i indaga en la relació cos-imatge-poder i digitalitat. Likes, va ser peça selecionada a la plataforma europea d’Aerowaves 2018 A més, va guanyar una menció especial com a millor actuació de dansa als Premis Ciutat de Barcelona 2018 així com un premi a la millor actuació dins la categoria solo de dansa als Premis de la Crítica 2018 i al Premi DansaCat 2020. Els seus nous treballs són Spiritual Boyfriends, estrenat al Festival Grec de Barcelona 2020, i Futuralgia, una peça de grup comissionada per Unusual Symptoms del Dance Theater Bremen estrenada l’octubre 2020.

Núria Guiu fou artista associada al Graner de Barcelona durant el període 2021-22 i actualment és artista associada al Mercat de les Flors 2022-23.

Share