Vés al contingut

Participants

Imatge
Sin Sync
Sin Sync
Escola de DJ feminista i anticolonial

Sense Sync School és una escola de DJ feminista i anticolonial on es comparteixen recursos per aprendre DJing des d'un espai lliure de mansplanning i formant part d'una comunitat d'alumnes, djs i artistes que s'ha conformat des de finals del 2018. Amb base a la sala VOL (Barcelona) i properament amb extensió online, la plataforma s'articula en: formacions per a principiants i mòduls

per a nivells més avançats; festes, on les alumnes comencen a compartir el procés d'aprenentatge en una festa pública; programa de ràdio mensual, des dels espais de Dublab Barcelona.

Des del començament del 2022, neix “Club Trampolí” - l'aka de Sense Sync Booking - un projecte que busca impulsar, promoure i donar suport a les artistes i DJs emergents que han format part de l'experiència de classes de l'escola (principalment). Club Trampolín sorgeix des del desig de construir línies d'acompanyament que orientin les artistes en la fase inicial com a djs, i una altra línia amb artistes amb un recorregut una mica més definit i assentat, tenint en compte els mateixos valors que deriven de l'escola i que prioritzen la presència de dones, trans, no binàries i migrants al teixit cultural.

Share