Vés al contingut

Participants

Imatge
Culturarios · Humus de iniciativas culturales en el campo
Culturarios
Humus d’iniciatives culturals al camp

L'objectiu principal de Culturarios és assentar la mediació artística com a peça clau de les polítiques, programes i projectes culturals que es desenvolupen en el medi rural estatal. Per això, tracta d'aportar nous models de gestió i creació de cultura al camp, facilitant mitjans per al seu accés i la producció des del coneixement col·lectiu i afavorint les relacions entre habitants, agents culturals i institucions.

Culturarios consisteix en una recerca al voltant de la mediació artística. En el seu procés, l'Estat s’ha dividit en vuit àrees en les quals es realitza un estudi dels projectes que s’hi duen a terme. El resultat és la publicació Geografías Culturales i el documental col·laboratiu Red difusa, generat entre més de 30 agents culturals de tot l'Estat que pretén generar una mirada al voltant del territori rural i la convivència amb els seus projectes.

Culturarios-Humus d’iniciatives culturals al camp és un projecte d’El Cubo Verde-Xarxa d'Espais d'Art al Camp, amb el suport econòmic de la Fundació Daniel i Nina Carasso.

Share