Vés al contingut

Participants

Imatge
Flaskepost til fremtiden/Message to the future
Flaskepost til fremtiden
Una iniciativa transcultural per al creixement personal i emocional al llarg del curs escolar

“Flaskepost til fremtiden” (del danès, “Un missatge per al futur”) planteja un inici escolar divers que proporciona al professorat, l’alumnat i els seus familiars una eina comuna de referència transcultural, per al creixement personal i emocional dels nens i nenes en el context de la seva comunitat aprenentatge.

La idea ha estat desenvolupada pel Centre de Música Mundial, Escola de Música d'Aarhus (Dinamarca), un projecte extraescolar que existeix des del 1999. Un equip de vuit músics, representatius de l'herència cultural de les majors poblacions europees immigrants, ensenyen música i dansa a les escoles públiques d'Aarhus.

La iniciativa és una solució integrada a través de la cooperació entre les escoles d'art i cultura, les escoles municipals i el Departament de Família i Cures. Aquesta s’ofereix a les escoles públiques com un curs de cinc setmanes que inclou una hora de classe setmanal i tasques digitals per ampliar coneixements.

“Flaskepost til fremtiden” ha estat provat i desplegat en més de cinquanta aules d'Aarhus, amb més de 20.000 estudiants que s'han pogut beneficiar de la iniciativa.

Share