Vés al contingut

Participants

Imatge
PRESENTACIÓ DE PROJECTES

©Foto: Terren Hurst

ONGD LIMINAL
Una iniciativa per a la protecció, l’accés, la creació i el desenvolupament de la cultura des d’una òptica social i transversal

Projecte que treballa des de la visibilització de col·lectius vulnerables, la prevenció de violències estructurals i simbòliques, i la generació d'espais i eines per a l'accés i la producció cultural. Sota una òptica feminista interseccional i ecopacifica, el projecte crea llaços entre agents socials per situar la cultura com a motor de desenvolupament i com a germen de la creació d'una societat pacífica i transcultural.

La protecció dels drets culturals és un tema tractat per les acadèmies i les institucions sense una resposta en la realitat social. Per això, ONGD Liminal vol generar comunitat que treballi per la protecció, l'accés, la creació i el desenvolupament de la cultura des de principis transversals a favor dels drets humans: acció social i comunitària, respecte i inclusió de la diversitat cultural, feminisme, incidència política.

Amb un enfocament dinàmic i transnacional es pretén crear projectes d’enfocament multiactor que contribueixin a relacionar la cooperació al desenvolupament amb la cultura a través de la seva apropiació per part de la societat civil. A més, això permetrà crear projectes nacionals i internacionals per afavorir la construcció de relacions interculturals, construint un teixit social internacional que lluiti de manera conjunta contra problemàtiques de desigualtat, privació i injustícia.

Share