Vés al contingut

Participants

Imatge
Una notte al museo
Una notte al Museo
Una proposta de lleure nocturn per recuperar el públic de les institucions culturals

“Una notte al Museo” és un format d'esdeveniments que es caracteritza per l'obertura nocturna dels museus de la regió de Piemont, a Itàlia, amb què juntament amb la visita tradicional el públic pot gaudir d'un refresc amb música de fons i actuacions artístiques. El projecte transforma les institucions culturals de la zona i crea un vincle de caràcter proper, familiar i més recreatiu, propi de la societat actual.

L'objectiu d'“Una notte al Museo” consisteix a atraure el públic de tornada als centres culturals, com ara museus, teatres o galeries, especialment després de la pandèmia de COVID-19. Per fer-ho, l'espai es planteja des d'una nova perspectiva, no només com una institució tradicional, sinó com un lloc atractiu on tothom pot trobar una nova font de lleure cultural més enllà de la mateixa oferta.

El projecte actua com a mediador per ajudar les institucions i el públic a entendre's. Una iniciativa que demostra que les institucions culturals són llocs per a tothom, independentment dels seus interessos i edat.

Share