Vés al contingut

Participants

Urban Lexicons
Una exploració sobre la manera com ens parla la ciutat i com li donem resposta

Urban Lexicons és un conjunt d'investigacions desenvolupades durant els darrers dotze anys entre Marcus Willcocks, Central Saint Martins (Londres) i Rosanna Vitiello. El projecte explora com construïm relacions a través de les formes en què la ciutat ens parla i la nostra resposta com a participants d’aquesta.

El projecte vincula la cultura amb l’expressió, els significats i els valors compartits. Centrat en una lectura dels espais públics, fomenta la fluïdesa del llenguatge i la confiança. Per això, treballa amb comunitats de cultures i veus infrarepresentades als espais públics i cerca la manera de visibilitzar els seus punts de vista sobre un lloc urbà. L'objectiu és garantir que els espais on viuen aquestes comunitats representin i donin suport a una major varietat de cultures.

Mitjançant un enfocament de codi obert, ofereix eines físiques i digitals a la ciutadania i professionals de la recerca per captar i comunicar el significat dels espais valorats per la gent.

Urban Lexicons s'està ampliant ara cap a una comunitat de pràctica juntament amb Diana Ibáñez López i inclou una cohort d'estudiants del Màster a Ciutats de Central Saint Martins i grups comunitaris del Regne Unit i la resta del món.

Share