Vés al contingut

Programa

Imatge
CONGRÉS ACADÈMIC

©Foto: Sincerely Media

Torna al llistat
CONGRÉS ACADÈMIC - COMUNITATS I
- h
El Molino
La inclusió en les pràctiques artístiques

Promoure l’accés a la participació plena en drets culturals implica entendre la persona com a una agent que produeix i transmet cultura. Per tant, la construcció i relació amb les pràctiques artístiques significa facilitar la veu i el protagonisme a realitats personals i col·lectives poc o gens escoltades. 

Ponents:

Senén Roy i Català (La Tabarra): Quina mediació cultural per a quines polítiques públiques? Recerca-acció sobre drets culturals i acció comunitària.

Karen Rosentreter Villarroel: Arte Textil como Herramienta de Acción Comunitaria.

Armand Medina, Dani Zelko: L'abecedari. 

Guille Vidal-Ribas i Gemma Tadeo (Ateneu Popular 9 Barris, Grup Motor de la línia de Recerca en circ social): Generació Zirc: investigació-acció participativa per implementar la perspectiva feminista en projectes de circ social amb adolescents i joves.

Ana Pardo López (Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària IGOP-UAB): Del arte de lo común. Prácticas artísticas y culturales transformadores.

També et pot interessar

Imatge
Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel

Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel (PLACES EXHAURIDES)

- h
|
Barri del Raval
Un itinerari per descobrir les arrels flamenques del Paral·lel [Cal inscripció prèvia. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: accionesflamencoempirico@gmail.com]

Carlos Cuenca, Alba Guerrero, Guillermo Castro, Bernat Jiménez de Cisneros, Carmen Muñoz, Raúl Lorenzo, Karen Mora, Cristina Candela, Salvador S. Sánchez

Share