Vés al contingut

Programa

Imatge
CONGRÉS ACADÈMIC

©Foto: Sincerely Media

Torna al llistat
CONGRÉS ACADÈMIC - COMUNITATS I
- h
El Molino
La inclusió en les pràctiques artístiques

Promoure l’accés a la participació plena en drets culturals implica entendre la persona com a una agent que produeix i transmet cultura. Per tant, la construcció i relació amb les pràctiques artístiques significa facilitar la veu i el protagonisme a realitats personals i col·lectives poc o gens escoltades. 

Ponents:

Senén Roy i Català (La Tabarra): Quina mediació cultural per a quines polítiques públiques? Recerca-acció sobre drets culturals i acció comunitària.

Karen Rosentreter Villarroel: Arte Textil como Herramienta de Acción Comunitaria.

Armand Medina, Dani Zelko: L'abecedari. 

Guille Vidal-Ribas i Gemma Tadeo (Ateneu Popular 9 Barris, Grup Motor de la línia de Recerca en circ social): Generació Zirc: investigació-acció participativa per implementar la perspectiva feminista en projectes de circ social amb adolescents i joves.

Ana Pardo López (Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària IGOP-UAB): Del arte de lo común. Prácticas artísticas y culturales transformadores.

També et pot interessar

Imatge
DESNONISEA

DESNONISSEA

- h
|
Paral·lel 62
Espectacle participatiu

Desnonissea (Desnonament + Odissea) reprodueix un desnonament, la performance més representada des del 2008. Mossos d'esquadra, activistes, comitiva judicial, advocat, mitjans de comunicació, veïns i les persones desnonades: Penèlope i Telèmac són encarnats pel públic a partir d'un guió/ poema dramàtic escrit per Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda.

Imatge
PRESENTACIÓ DE PROJECTES

©Foto: Terren Hurst

PRESENTACIÓ DE PROJECTES - GENERANT CONTINGUT I CONEIXEMENT COMPARTIT

- h
|
El Molino
Selecció de projectes i bones pràctiques d’iniciativa pública, privada o comunitària, per mostrar diferents maneres d’exercir els drets culturals

Presenta: Gloria Ribera i Alba Rihe

Acompanyament musical: Sin Sync

Share