Vés al contingut

Programa

Imatge
CORREN PERILL ELS NOSTRES DRETS CULTURALS EN L'ENTORN DIGITAL? COMPARTINT ESTRATÈGIES I PRÀCTIQUES

©Foto: Markus Spiske

Torna al llistat
Taller “Decàleg d’idees per una carta municipal de drets digitals culturals”
- h
El Molino (sala d’assaig)
Espai obert de reflexió i cocreació
Participant:

La "Mesura de govern #7: Cultura i drets digitals" del Pla de Drets Culturals de Barcelona preveu l'elaboració d'una Carta Municipal de Drets Digitals. El seu objectiu serà aprofundir en la relació entre cultura, drets digitals i tecnologies democràtiques, i prescriure un conjunt de drets ciutadans en el seu accés i participació cultural en l’esfera digital.

A tall il·lustratiu i no exhaustiu, es preveu que la Carta adreci temàtiques com la bretxa digital, eines, plataformes i formació per a la capacitació digital, el dret ciutadà a la creació cultural, la inclusió digital, l’accessibilitat, la igualtat de representació, la gestió democràtica i col·lectiva de la cultura i el patrimoni digital públic i comunitari, els models de negoci ètics, o els drets d’autoria.

En aquesta sessió participativa i dinàmica es treballarà una primera aproximació a les idees-força que haurien de ser el punt de partida del procés d'elaboració de la Carta Municipal de Drets Digitals, posant sobre la taula el conjunt de qüestions relatives als drets digitals en l’àmbit cultural que caldrà reflexionar, debatre i adreçar en els propers mesos.

 

També et pot interessar

Imatge
Ballar es cosa de llibres

Ballar és cosa de llibres!

- h
|
El Molino
Taller escènic, participatiu i per a tots els públics on tu tries si balles amb llibres o mires com ballen, també amb un llibre a les mans.
Participant:
Share