Vés al contingut

Programa

Imatge
TALLER “EL DESENTERRADOR”

©Foto: Societat Doctor Alonso

Torna al llistat
TALLER “EL DESENTERRADOR” (Places exhaurides)
- h
Paral·lel 62
Taller dinamitzat per excavar en les paraules i treure capes i afegits fins a arribar a la matèria comuna de què estan fetes les paraules.
Participant:

L'objectiu d’aquest taller dinamitzat per Societat Doctor Alonso, consisteix a excavar en les paraules i treure capes i afegits fins a arribar a un fonament últim, la matèria comuna de què estan fetes les paraules.

A mesura que avanci la sessió,les persones que hi participeu tindreu l’oportunitat de desenterrar una paraula determinada i arribar entre totes al seu sentit primigeni.

L'interès resideix, no en allò que cadascú opina sobre el terme en qüestió, sinó en allò que està passant dins del grup en el moment en què està tenint lloc el desenterrament. En les resistències, descobriments i atzars que s’hi viuen col·lectivament. No consisteix a arribar a una veritat més o menys prevista del que cadascú pensa sobre la paraula escollida, sinó en una acció col·lectiva de reconstrucció d'un fonament compartit sobre conceptes que determinen formes de comportament.

També et pot interessar

Share